TimoCom Logo

A JavaScript nincs aktiválva a böngészőjében.

A weboldal funkciói így korlátozottan láthatók és használhatók. A felhasználó élmény javítása érdekében kérjük, hogy aktiválja a JavaScript-et a böngésző beállításainál!

Fontos tippek és szabályok a nagyobb biztonságértAmit Ön tehet az átláthatóbb üzletekért

Többlépcsõs TimoCom Secure biztonsági szolgáltatásunkkal igyekszünk elõsegíteni, hogy minden zökkenõmentesen mûködjön. A következõkben olyan egyszerû eszközöket és eljárásokat mutatunk be, amelyekkel mindenki hozzájárulhat saját biztonságához.

Egyszerű megelőző intézkedések saját biztonsága érdekében

Tanácsok az új üzleti partnerek ellenőrzéséhez

Fontos megelőző szabályok az átlátható üzletek érdekében

A TimoCom a bekapcsolás előtt ellenőrzi ügyfeleit, hogy elősegítse a fuvar- és raktérbörze biztonságosabb használatát. Ugyanakkor az ügyfél is sokat tehet saját biztonságáért.

Néhány ellenőrző lépést követve már a szerződéskötés előtt nagy mértékben csökkentheti a tisztázatlan üzletek kockázatát. Ezért a TimoCom összeállított egy listát, amely fontos tanácsokat nyújt Önnek az új üzleti partnerek ellenőrzéséhez. További tippeket talál a rakománylopások elkerüléséhez a következő mellékletben, a TimoCom és a SCHUNCK európai kezdeményezésének köszönhetően.

A TimoCom és a SCHUNCK európai uniós kezdeményezése

Biztonsági ellenőrzés a rakománylopás elkerülésére

Ezzel az ellenörző listával megelőzheti, hogy vállalkozása csalás áldozatává váljon

Nem újdonság, hogy vannak a szakmánkban fekete bárányok. Újdonság viszont, hogy a csalók egyre pimaszabbak. Ezért fontos, hogy hatékony eszközeink és lépéseink legyenek, amelyek segítenek a csalás és lopás megakadályozásában.

A TimoCom Soft- und Hardware GmbH és az OSCAR SCHUNCK AG & CO. KG közösen kifejlesztett egy részletes ellenörző listát az ügyfeleinek, amely abban segít, hogy az üzleti partnerek személyazonosságát még az üzletkötés előtt le tudjuk ellenőrizni. Javasoljuk, hogy a kitölthető biztonsági ellenőrzési listát töltsék le és a fuvarozó megbízhatóságát ellenőrizzék le a lista segítségével.

Transzportlexikon – Fuvarozással kapcsolatos fogalmak, kifejezések

Elfogadom, hogy ez az oldal használja a sütiket (Cookies) elemzés, személyes tartalom és reklámok céljából.