TIMOCOM Logo

A JavaScript nincs aktiválva a böngészőjében.

A weboldal funkciói így korlátozottan láthatók és használhatók. A felhasználó élmény javítása érdekében kérjük, hogy aktiválja a JavaScript-et a böngésző beállításainál!
"Teljes körű technikai biztonságot nyújtunk!"

Marco Haack

Director IT Infrastructure & Services

Marco Haack – Director IT Infrastructure & Services, TIMOCOM

Egyik nagy erősségünk: a technikai biztonság:

A TIMOCOM biztonsági hálózata a legmodernebb IBM és Oracle technológiákba való beruházásokon alapul. A TIMOCOM-ügyfeleinek egy gyors és biztonságos munkát biztosító, csúcskategóriás rendszer áll rendelkezésükre.

A TIMOCOM-mal nem érheti váratlan meglepetés: két földrajzilag különálló és egymástól független, csúcsbiztonságú adatközpont szolgáltatja a zavartalan működést azért, hogy Ön bármikor dolgozni tudjon. A TIMOCOM fuvarozói platform egy esetleges katasztrófa esetén is a megszokott minőségben tudna működni, mivel szervereink a teljes Backup-System-nek köszönhetően, ebben az esetben is optimálisan elérhetőek.

Nagyon körültekintően kezeljük adatait! Ezért kapta a TIMOCOM is a „Hosted in Germany“ elismerést: „Ez a kitüntetés jelzi ügyfeleink számára, hogy adataikat Németországban kezelik. Ezáltal a németországi törvények vonatkoznak rájuk – mindenek előtt a Németországi Adatvédelmi Törvény, ami Európa-szerte a legszigorúbbak közé tartozik“, mondta el Marco Haack, IT Infrastructure & Services igazgató.

IT-specialistaként a TIMOCOM az alábbiakat nyújtja:

  • ISO/IEC 27001 igazolt és energiahatékony adatközpontok
  • Biztonságos adatátvitel, a titkosított SSL-kapcsolatnak köszönhetően
  • 24/7 monitoring és üzemeltetés saját IT részleggel
  • Többszörösen redundáns internetkapcsolat
  • Nagyteljesítményű tűzfal és többszintű vírusvédelem
  • Minden adata „Hosted in Germany“
Elfogadom, hogy ez az oldal használja a sütiket (Cookies) elemzés, személyes tartalom és reklámok céljából.