8. alkalommal lett a TimoCom a legjobb márka

Az ETM kiadó olvasóinak szavazatai alapján az Erkrath székhelyű IT szolgáltató nyert a fuvarbörze kategóriában.

Megosztás itt:
05.07.2016

Most már hivatalos: A TimoCom ebben az évben ismét a "Beste Marke" díjat elnyerte fuvarbörze kategóriában. A lastauto omnibus, trans aktuell és a FERNFAHRER olvasói minden évben megválasztják a legjobb haszongépjárműveket és márkákat. Az ETM kiadó által életre hívott díjat a szállítmányozási szakma innovatív termékei és szolgáltatásai kaphatják meg. Christof Thesinga, a TimoCom marketing igazgatója vette át ünnepélyes keretek között a díjat Stuttgart-ban: „A „Beste Marke“ kitűntetés hatalmas elismerés nekünk. Mindig egy fontos visszajelzés, hogy a munkatársainkba fektetett bizalom megtérül. Azonban már az is biztos, hogy ügyfeleinkkel való közvetlen kommunikáció is kifizetődő."

Megosztás itt:

Érthető és világos

Thesinga szerint az ügyfelekkel való közvetlen kommunikáció az egyik ok, hogy az IT szolgáltatóra szavaztak. Naponta több, mint 2000 TimoCom felhasználóval beszél a több, mint 50 nemzetközi munkatárs a platformmal kapcsolatban.

A közösségi médiában a TimoCom Facebook oldala a legfontosabb digitális csatorna, ahol az ügyfelekkel valós időben lehet tartani a kapcsolatot. „Semmi sem meggyőzőbb annál, ha közvetlenül és személyesen reagálunk az észrevételekre“, mondja a profi marketinges. „A közösségi médiával foglalkozó csapatunk rendszeresen kikéri ügyfeleink véleményét a fuvarozói platformunkkal kapcsolatban.“

Ez a közvetlen kommunikáció nem csak az ügyfeleknek fontos, hanem része az üzletfilozófiánknak és így munkatársaink értékrendjének is. Így nem is csoda, hogy a szavazás előtt az egyik kolléga megígérte - arra az esetre, ha ismét nyerünk - , hogy öltönyben fog egy öt méter magas toronyról a vízbe ugrani. Abban biztosak lehetünk, hogy az ígéretet teljesíteni fogja ugyanis meg is tudjuk majd nézni - a TimoCom Facebook oldalán.

 

További információkat a TimoCom-ról itt talál: www.timocom.hu.

Fel

Hozzájárulok, hogy az oldal elemzésekhez, személyre szabott tartalmakhoz és hirdetésekhez sütiket használjon. Tudjon meg többet