TimoCom Logo

A JavaScript nincs aktiválva a böngészőjében.

A weboldal funkciói így korlátozottan láthatók és használhatók. A felhasználó élmény javítása érdekében kérjük, hogy aktiválja a JavaScript-et a böngésző beállításainál!

Sajtóközlemények Legyen mindig naprakész

Köszöntjük a TimoCom hírszobájában! Itt minden aktuális sajtóinformációt megtalál különböző témákban, amelyek a TimoCom vállalatát, ügyfeleinket és az iparágat érintik. A médiatékánkban ingyenesen letöltheti sajtófotóinkat.

Újdonságaink

Még több újdonságot szeretne? Akkor tájékozódjon közösségi média aktivitásaink között, iratkozzon fel a hírlevelünkre vagy lépjen velünk kapcsolatba kollégánkkal.

Van egy szó, ami 13 betűből áll és amit a fuvarozói és logisztikai szektorban egyre gyakrabban használnak, amit a vállalkozások már nem hagyhatnak figyelmen kívül. Ez a szó a „digitalizálás“. Egyértelműen egyre több ... elõre

A digitális átalakulás megállíthatatlan, de mit jelent ez valójában a vállalkozásoknak, milyen lehetőségeket rejt és milyen kockázatokat hordoz magában? Marcel Frings, a TimoCom szóvivője, valamint Marcel Milbrandt a CenterDevice ... elõre

Transzportlexikon – Fuvarozással kapcsolatos fogalmak, kifejezések

Elfogadom, hogy ez az oldal használja a sütiket (Cookies) elemzés, személyes tartalom és reklámok céljából.