TIMOCOM Logo

A JavaScript nincs aktiválva a böngészőjében.

A weboldal funkciói így korlátozottan láthatók és használhatók. A felhasználó élmény javítása érdekében kérjük, hogy aktiválja a JavaScript-et a böngésző beállításainál!

Új esélyek a TC Truck&Cargo® ügyfeleknek

Düsseldorf, 2009-10-01 – Kisebb szenzáció az európai szállítási és logisztikai iparban: a TimoCom Soft- und Hardware GmbH TC eBid® nevű tenderkiírási platformjával 2009-10-01 óta jelen van a hosszú távú fuvarozási szerződések piacán. A szállítási és logisztikai lánc mindegyik szereplőjének lehetősége van arra, hogy itt pályázatokat írjon ki és ajánlatokat tegyen. Ez azt jelenti, hogy a szállítmányozók, fuvarozók és új célcsoportként az ipari és kereskedelmi ügyfelek profitálnak a rendszer használatából.

Ha valaki nyereségesen akar dolgozni a logisztikában, innovatív szolgáltatásokra van szükség, amelyek célzottan és tartósan növelik a vállalkozások versenyképességét. A TimoCom ezt az alapelvet tette meg működésének legfőbb elvévé. A legjobb példa: az egész Európában működő TC Truck&Cargo® fuvar- és raktérbörze. Ez a börze nagyon rövid idő alatt Európa piacvezetője lett. A TimoCom most új, sokat ígérő termékkel lép piacra: a TC eBid®-del!
A termék egy tenderkiírási platform és az azonnali fuvarmegbízások piaci platformjának, a TC Truck&Cargo®-nak a logisztikai következménye. A TC eBid®-del olyan termék kerül a piacra, amely a teljes és részleges rakományokra szóló hosszú távú logisztikai szerződések terén jóval egyszerűbbé és gazdaságosabbá teszi a vállalatok és a szolgáltatók közötti üzleteket. Előnyök a TC Truck&Cargo®-ügyfelek számára: részt vehetnek a szerződéses logisztikában és ingyen megtehetik ajánlataikat a TC eBid®-ben! Jelentős nyereség, főleg mostanság; a TC Truck&Cargo® ügyfelei így még jobb kihasználtság és gazdaságosság elérésével profitálnak a rendszer használatából.

A TC eBid® ügyfelei pedig hosszú távú vagy egy-egy projektre szóló szállítási ajánlatot tehetnek mintegy 30.000 ellenőrzött európai szolgáltatónak. Ezek a szállíttató vállalatok ezen kívül ingyenes hozzáférést kapnak európai fuvarjegyzékhez, a TC Profile® -hoz, valamint a TC eMap® kalkulációs modulhoz.

A TC eBid® ugyanúgy, mint a TC Truck&Cargo®, különösen felhasználóbarát, biztonságos és 24 nyelven áll rendelkezésre. A TimoCom a TC Truck&Cargo®-val egyező módon nem vesz részt a szerződés lebonyolításában, csupán technikai közvetítőként működik közre. Marcel Frings, a kiemelt ügyfelek menedzsere és a TC eBid® felelős vezetője az ügyfelek igényeihez való igazodásban látja a TimoCom sikerének kulcsát: „A TimoCom ebből a szakmából jött, a TimoCom érti a szakmát. Ezért ismerjük a szállítási szektor igényeit. A TC eBid®-del ésszerű kiegészítést fejlesztettünk azonnali megbízási platformunkhoz, a TC Truck&Cargo®-hoz. Örömünkre szolgál, hogy a TC eBid®-del új üzleti területet nyithatunk meg meglévő ügyfeleink előtt. Ezzel a szállítási és logisztikai szektor minden szereplőjének összességében új, hatékony terméket kínálunk, amely a hosszú távú szállítások üzemi folyamatait is optimalizálja és hatékonyabbá teszi."

A TC eBid® mindenek előtt nagyobb hatékonyságot, átláthatóságot és termelékenységet jelent a szállítási és logisztikai iparnak; az új termék a TimoCom számára mérföldkő a vállalat fejlődésében!

Sajtókapcsolat

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Elfogadom, hogy ez az oldal használja a sütiket (Cookies) elemzés, személyes tartalom és reklámok céljából.