TIMOCOM Logo

A JavaScript nincs aktiválva a böngészőjében.

A weboldal funkciói így korlátozottan láthatók és használhatók. A felhasználó élmény javítása érdekében kérjük, hogy aktiválja a JavaScript-et a böngésző beállításainál!

A P&O Ferrymasters, supply megoldások specialistája is az európai piacvezető TimoCom-ban bízik

Ellenőrzött és díjazott is

TIMOCOM Sajtóközlemények – Legyen mindig naprakész

TimoCom - TC Truck&Cargo® - Referencia: P&O Ferrymasters

Több, mint öt éve használja a P&O Ferrymasters Ltd. is a TimoCom webalapú fuvarbörzéjét, a TC Truck&Cargo®-t. Évente 80.000 fuvarajánlatot tettek közzé a cég online platformján keresztül, és ez a szám egyre növekszik.

P&O Ferrymasters a World Travel Awards 2010 szerint Európa vezető komptársaságai közé tartozik. 27 stratégiailag fontos helyen, 13 európai országban, 600 munkatárssal rendelkezik a cég. A testreszabott megoldásokat kínáló cég szolgáltatásai közé tartozik az ún. intermodális szállítmányozás. Ebben a szállítási módban kombinálják a fuvareszközöket pl.: kompról kamionra kerül át az áru. Ahhoz, hogy a nagy konszernek összetett ellátási láncának megfeleljenek, több, mint 130 felhasználót regisztráltak a TimoCom fuvarbörzéjén.


Biztonság, minőség és számos extra szolgáltatás

Az elektronikus fuvarbörze használata a hektikus diszpozíciós mindennapokban nemcsak a munkát könnyíti meg, hanem a költségek is kisebbek lesznek. A nagy kapacitásunknak köszönhetően, ez számunkra elengedhetetlen. Profitálunk a TC Truck&Cargo®számos, ellenőrzött, nemzetközi szolgáltatójából, így könnyebben találhatunk megoldást a szállítási lánc összekapcsolására vízi és szárazföldi fuvarok esetében." - magyarázta Herman Braam, a P&O Ferrymasters. fuvarszervezésért felelős divízió menedzsere.


Tudjon meg többet erről az együttműködésről:Sajtókapcsolat

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24

Transzportlexikon – Fuvarozással kapcsolatos fogalmak, kifejezések

Elfogadom, hogy ez az oldal használja a sütiket (Cookies) elemzés, személyes tartalom és reklámok céljából.