TIMOCOM Logo

A JavaScript nincs aktiválva a böngészőjében.

A weboldal funkciói így korlátozottan láthatók és használhatók. A felhasználó élmény javítása érdekében kérjük, hogy aktiválja a JavaScript-et a böngésző beállításainál!

A TimoCom bemutatja az európai fuvarozási piacbarométert!

Düsseldorf, 2008. június 5. - A TimoCom Soft- und Hardware GmbH Európa legnagyobb fuvarozási és logisztikai szaklapjaival együttműködésben új tervezési eszközt mutat be: a fuvar-barométert. Ezzel az új eszközzel egyszerűen megfigyelhető az ágazatban a kereslet és a kínálat, így idejekorán felismerhetőek a piaci tendenciák

A fuvar és a raktér egyensúlya – ez minden fuvarszervező vágya. Ehelyett a kereslet és a kínálat éppen itt nincs egyensúlyban. Ki képes még átlátni a helyzetet? A TimoCom. A piacvezető fuvar- és raktérbörze, a TimoCom TRUCK & CARGO® felhasználta a börzéjén forgó óriási mennyiséget, és egy új eszközt fejlesztett ki: a fuvar-barométert – a nemzetközi közúti áruszállításban meglévő szabad kapacitások mutatóját.

„A TimoCom felhasználói a teljes európai fuvarpiac szereplői“ mondja Jens Thiermann, a TimoCom Soft- und Hardware GmbH ügyvezetője. Egy olyan piac, amelynek szereplői a TimoCom-börzén adják-veszik felesleges kapacitásaikat, és ezzel megfelelő alapot nyújtanak egy áttekintő mutatóhoz. Az egész nagyon egyszerűen működik: a TimoCom a tényadatok megállapításához összeszámolja a börzén forgó fuvarajánlatokat és szembeállítja velük a tehergépkocsi-ajánlatokat; a heti áttekintéshez kiszámítják az előző hét nap átlagát. Mivel a TimoCom egy az egyben ábrázolja a piaci történéseket, az eszköz rendkívül informatív! A szállítmányozók egész Európában hatékonyabban tudnak tervezni, jobban tudnak tárgyalni és jobban el tudják kerülni az ingadozásokat.

A TimoCom piacbarométere a maga nemében egyedülálló: semelyik más fuvar- és raktérbörze nem tud hasonló adatokkal szolgálni. Thiermann szerint ennek 3 jó oka van: „Napi 172.000 ajánlattal megvan a szükséges mennyiségünk, 44 ország 67.000 felhasználójával megvan a szükséges nemzetközi összetétel és – a hasonló méretű fuvarbörzék között egyedül nekünk van ennyi fuvar- és tehergépkocsi-ajánlatunk az adatbázisban!“

A TimoCom Európa legnagyobb fuvarozási és logisztikai lapjaival együttműködésben közli piacbarométere adatait. Magyrországon a Magyar Közlekedes, májusban mutatta be először olvasónak a barométert. Az ötlet, hogy a szaksajtóban tegyenek közzé ilyen barométert, ismét bizonyítja, hogy a TimoCom-ot méltán tartják számon az innováció éllovasaként. A vállalat euró-pai piacvezetőként a jövőben is mindig mozgásban marad és tovább növeli a vállalat eredményét.

Sajtókapcsolat

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Elfogadom, hogy ez az oldal használja a sütiket (Cookies) elemzés, személyes tartalom és reklámok céljából.