TIMOCOM Logo

A JavaScript nincs aktiválva a böngészőjében.

A weboldal funkciói így korlátozottan láthatók és használhatók. A felhasználó élmény javítása érdekében kérjük, hogy aktiválja a JavaScript-et a böngésző beállításainál!

A TimoCom ezentúl telefonon is feltölti ajánlatait

A fuvarbörze továbbfejlesztette menet közben is elérhető szolgáltatását, a TimoCom to go-t

TIMOCOM Sajtóközlemények – Legyen mindig naprakész

A TimoCom ezentúl telefonon is feltölti ajánlatait

Düsseldorf, 2011-08-01 - A TimoCom to go, a menet közben is elérhető szolgáltatás sikeres európai bevezetése után a TimoCom Soft- und Hardware GmbH augusztus 1-jétől egy praktikus fejlesztést kínál a TC Truck&Cargo® fuvar- és raktérbörze felhasználóinak: a TimoCom illetékes kollégái ezentúl telefonon nemcsak felvilágosítást adnak az aktuális fuvar- és raktérajánlatokról, hanem most fel is viszik az ügyfelek járműajánlatait a fuvarbörzére.


Sok felhasználó ismeri ezt a helyzetet: útközben keres megfelelő fuvart, sürgeti az idő, de éppen nem fér hozzá az online fuvarbörzéhez. Épp ilyen esetekben segít Önnek a TimoCom to go továbbfejlesztett verziója. A TimoCom ügyfelei útközben nem csak az aktuális fuvar- és raktérajánlatokról értesülhetnek, hanem munkatársainkkal gyorsan fel is vitethetik járműajánlataikat a TC Truck&Cargo® -ra. Az új szolgáltatás az eddigi forródróton érhető el: +36 22 51 59 50.


Az ajánlatok felvitele a fuvarbörzére
Az ajánlatok az ügyfelekkel való telefonos egyeztetés alapján, közvetlenül a beszélgetés után kerülnek fel a börzére. Ennek előnye, hogy az ajánlatok részletei minden potenciális üzleti partner számára rövid időn belül megjelennek a programban. Az érvényesítéshez csupán meg kell adniuk a szükséges információkat a TimoCom munkatársainak, úgy mint a kívánt reláció és a járműleírás. Az adatok felviteléhez az ügyfeleknek regisztrálniuk kell e-mail címüket cégprofiljukban, a TC Profile®-ban, vagy megadhatják azt telefonon keresztül kollégáinknak. Ezután visszaigazoló e-mailt kapnak az adott megbízást tartalmazó adatokkal.


A felhasználók alapos ellenőrzése
Ahhoz, hogy a TimoCom ügyfelei a TimoCom to go szolgáltatást a szigorú biztonsági szabályoknak megfelelően használhassák, érdemes néhány dologra odafigyelniük: a telefonbeszélgetés megkezdésekor adják meg a TimoCom ID-t és a User ID-t a személyes azonosításhoz. Azután saját mobilszámukról hívják fel a +36 22 51 59 50-es telefonszámot, és figyeljenek arra, hogy a hívószámkijelzést aktiválják, illetve ez a szám regisztrálva legyen a TC Profile® európai fuvarjegyzékben. Marcel Frings, a TimoCom vezető képviselője így nyilatkozott a kibővített szolgáltatásról: „Azzal, hogy a járműajánlatokat munkatársaink telefonon is felviszik a börzére, segítünk azoknak az ügyfeleinknek, akik éppen úton vannak. Kollégáink rendelkeznek a szaktudással, hogy felvigyék ügyfeleink ajánlatait. Az alapos azonosítási eljárásnak köszönhetően munkatársaink biztosak lehetnek benne, hogy valóban egy ellenőrzött ügyfelünk ajánlatát töltik fel a börzére. Illetve, ahogy már megszokott, a TimoCom to go továbbra is 24 európai nyelven érhető el. Ezzel mi vagyunk a piacon az egyetlen szolgáltató, aki igyekszik az aktuális raktérhiányt aktívan ellensúlyozni."

Sajtókapcsolat

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Elfogadom, hogy ez az oldal használja a sütiket (Cookies) elemzés, személyes tartalom és reklámok céljából.