TIMOCOM Logo

A JavaScript nincs aktiválva a böngészőjében.

A weboldal funkciói így korlátozottan láthatók és használhatók. A felhasználó élmény javítása érdekében kérjük, hogy aktiválja a JavaScript-et a böngésző beállításainál!

Tranzakciós platformmá válik a TC Transport Order® alkalmazással

A TimoCom fuvarozói platform

TIMOCOM Sajtóközlemények – Legyen mindig naprakész

A "digitális kézfogás" a fuvarajánlatok központi kezelését szimbolizálja, melyet a TimoCom fuvarozói platformon található TC Transport Order® tesz lehetővé.

A titokra fény derül: a TimoCom tovább bővíti Európa legnagyobb fuvarozói platformját egy újabb alkalmazással! A nyári release után a TC Transport Order® lehetővé teszi majd a több, mint 120.000 TimoCom-os felhasználónak, hogy a platformon keresztül digitális tranzakciókat bonyolítsanak le. Ezzel a TimoCom az ügyfeleinek nyújtott digitális folyamatoptimalizálás következő mérföldkövét teszi le.

Az új alkalmazással az üzleti partnerek közvetlenül a TimoCom platformján tudják fuvarmegbízásaikat lebonyolítani, amivel a megbízó és a megbízott közötti kapcsolat lényegesen hatékonyabb lesz. „A TC Transport Order® bevezetése határozottan hozzájárul a fuvarozói platform digitális fejlődéséhez. Az ügyfelek számára ez elsősorban érezhető időmegtakarítást jelent csak úgy, mint a folyamatok költségeinek csökkenését is, a digitalizációnak és a médiának köszönhetően“, mondta Gunnar Gburek, a TimoCom szóvivője.

Fuvarok digitális lekérdezése és megbízások központi kezelése


A TC Transport Order® lehetővé teszi a megbízóknak, hogy fuvarjaikra párhuzamosan több partnertől kérjenek ajánlatot - valós időben, aktuális napi díjon. Az összes kapott árajánlat közül végül egész egyszerűen kiválaszthatja a legmegfelelőbbet. A potenciális szolgáltatók a kapott megbízások segítségével további üzletekhez juthatnak. Végül „digitális kézfogás“-sal lehet az üzleteket megkötni a TC Transport Order®-en keresztül. Itt mindkét fél megtalálja egy felületen az őket érintő fuvarmegbízásokat és azok állapotát. Ezeket bármikor könnyen tudják kezelni a TimoCom platformján. Ezen kívül a jövőben értesítést fognak kapni a Timocom felhasználói az őket érintő eseményekről - a fuvarozói platformon belül.

Július elejétől a TC Transport Order® optimalizálni fogja az alapvető üzleti folyamatokat a fuvarozók, szállítmányozók és gyártó cégek között, így biztosítja ez az új irány a mindennapi munkát a TimoCom fuvarozói platformján.

Sajtókapcsolat

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24

Transzportlexikon – Fuvarozással kapcsolatos fogalmak, kifejezések

Elfogadom, hogy ez az oldal használja a sütiket (Cookies) elemzés, személyes tartalom és reklámok céljából.