TIMOCOM Logo

A JavaScript nincs aktiválva a böngészőjében.

A weboldal funkciói így korlátozottan láthatók és használhatók. A felhasználó élmény javítása érdekében kérjük, hogy aktiválja a JavaScript-et a böngésző beállításainál!

A TimoCom megnyitja online piacterét a teljes szállítmányozási szektor előtt

Még több szerződés Európa fuvarbörzéjén - már a termelő és kereskedelmi cégeknek is

A jövő logisztikájának lényege, hogy ledönt minden technológiai akadályt az automatizálásnak és a hálózatoknak köszönhetően. Ezt a fuvarbörze szolgáltató TimoCom is felismerte és jövő-orientált online piactereket szeretne létrehozni, ahol a folyamatok leegyszerűsödnek, hatékonyak és transzport szolgáltatók biztonságosan tudnak dolgozni. Ahhoz, hogy ezt a célt elérjék az IT-szolgáltató megtette a szükséges lépést és megnyitotta a
TC Truck&Cargo®  fuvarbörzét az európai termelő és kereskedelmi cégeknek is. Egy döntő korlátozás azért mégis van: az árukibocsátó cégek csak fuvarokat tehetnek közzé és járműajánlatokat kereshetnek. Fuvarajánlatok keresésére, valamint járműajánlatok közzétételére ezen cégeknek nincs lehetősége.

A TimoCom 1997-es alapítása óta a TC Truck&Cargo® fuvar- és raktérbörzéhez nem férhettek hozzá a termelő és kereskedelmi tevékenységgel rendelkező cégek a kiterjedt a speditőri ügyfélkörük miatt. A változás tényéről ma, 18 évvel később, a cég vezető képviselőjét, Marcel Fringst hallgatjuk: "A valósidejű internet fejlődésének, a közösségi hálónak, valamint az üzenetküldő szolgáltatásoknak köszönhetően az emberek mindig és mindenhol kapcsolatban vannak egymással. Ez ugyanúgy érvényes a logisztikai iparágra is. A TimoCom-nak ezzel a kihívással szembe kell néznie. Szeretnénk optimalizálni a teljes szállítmányozási lánc folyamatait. Ehhez hozzátartoznak azok az ügyfelek is, akik a termelő és kereskedelmi szférából érkeznek. Így egyértelmű volt, hogy ők is hozzáférést kapjanak a börzéhez." Ezt egyébként már számos TimoCom-ügyfél szerette volna. "A kérdőíves megkérdezésekből - amire az ügyfeleink a hírlevelekben meghívást kapnak - az derült ki, hogy a többség várta már ezt a nyitást."- magyarázza Frings.

A termelő és kereskedelmi cégek csak fuvarokat tehetnek közzé és a járműajánlatok között kereshetnek. Fuvarok keresése és járműajánlatok megosztása továbbra is csak a speditőrök és fuvarozók privilégiuma marad. Meggyőződtünk arról, hogy az azonnali megbízások piacára történt korlátozott nyitással, a termelő és kereskedelmi vállalatok tovább tudják bővíteni meglévő üzleti partnereinek számát. Itt nemcsak az ár dönthet egy-egy megbízás elvállalásakor, hanem a hosszú távú ügyfélkapcsolat, valamint a megfelelő szolgáltatás nyújtása, a bizalom, a szakértelem és természetesen a pontosság.

Ezt bizonyítja a TC eBid® tenderkiírási platformon szerzett meggyőző tapasztalat is. Itt termelő és kereskedelmi vállalatok tesznek közzé - immáron 2009 óta - hosszú távú fuvarszerződéseket. Optimális esetben a TC Truck&Cargo® és a TC eBid® programokat is használják az ügyfelek, hogy üzleti sikereiket növeljék. Az árukibocsátóktól érkező folyamatos megkeresések és érdeklődés folyamatosan nőtt.

Vezető szoftvercégként a TimoCom mindig is amellett volt, hogy az európai transzportszektor összes résztvevője könnyen találjon fuvart és rakteret.


További információkat a TimoCom-ról itt talál: www.timocom.hu.

Sajtókapcsolat

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24

Transzportlexikon – Fuvarozással kapcsolatos fogalmak, kifejezések

Elfogadom, hogy ez az oldal használja a sütiket (Cookies) elemzés, személyes tartalom és reklámok céljából.