TIMOCOM Logo

A JavaScript nincs aktiválva a böngészőjében.

A weboldal funkciói így korlátozottan láthatók és használhatók. A felhasználó élmény javítása érdekében kérjük, hogy aktiválja a JavaScript-et a böngésző beállításainál!

A TimoCom munkatársainak létszáma exponenciálisan nő

Düsseldorf, 2010.01.29. – A TimoCom Soft- & Hardware GmbH számára az Újév azzal kezdődik, amivel az óév véget ért: új munkatársak felvételével! A vezető európai fuvar- és raktérbörzének továbbra is az a célja, hogy kiváló szolgáltatást nyújtson egyre növekvő számú felhasználói táborának – mindenkinek a saját anyanyelvén.

Már önmagában az is figyelemre méltó, hogy egy középvállalat szótárából hiányzik a „leépítés” vagy a „rövidített munkaidő” kifejezés ebben a gazdaságilag igen nehéz időszakban. Annál feltűnőbb lehet a kívülállók számára a düsseldorfi TimoCom munkatársai létszámának alakulása: csak tavaly összesen 75 új, több nyelvet beszélő kollégát vettek fel Düsseldorfban, valamint a lengyelországi, csehországi és magyarországi kirendeltségre, sőt, januárban további 4 fővel bővült a csapat. Ez azt jelenti, hogy 2009-ben mintegy 37%-kal bővült a létszám az előző évhez képest. A középvállalat az új felvételek mellett saját utánpótlást is nevel, amit a német Szövetségi Munkaügyi Hivatal tavaly „Tanusítvány az utánpótlásnevelésért” oklevéllel tüntetett ki.

A TimoCom a 90-es évek közepén 4 fős vállalkozásként, de nagy adag szenvedéllyel, szaktudással, és bátorsággal felvértezve kezdte meg működését. Az informatikai szolgáltató ma már Európa piacvezető fuvar- és raktérbörzéje. A tartós sikert jelentő TC Truck&Cargo® 2009 októberében az európai tenderkiírási platformmal, a TC eBid®-del bővült.

A siker mögött egy dinamikus, motivált és mindenekelőtt nemzetközi csapat áll. „A TimoCom csak 2009-ben 75 új kollégának és családjuknak tudott biztos távlatot nyújtani. Amíg a politikusok azon törik a fejüket, hogy Európa hogyan nőhetne össze egyre jobban, az európai egyesülés a TimoCom-nál már a mindennapi élet részét képezi. Programjaink Európa 44 országában, 24 nyelven elérhetőek. Vállalatunk ennek megfelelően a kultúrák olvasztótégelye. Ebben a mindennapokban is megélt nemzetköziségben látjuk a TimoCom sikerét“ – mondja Ralf Breuer, a TimoCom HR-igazgatója.

A vállalat a jövőbe is optimistán tekint: 2010-re a forgalomban, az ügyfelek számában és a munkatársak létszámában is növekedést terveznek.

Sajtókapcsolat

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24

Transzportlexikon – Fuvarozással kapcsolatos fogalmak, kifejezések

Elfogadom, hogy ez az oldal használja a sütiket (Cookies) elemzés, személyes tartalom és reklámok céljából.