TIMOCOM Logo

A JavaScript nincs aktiválva a böngészőjében.

A weboldal funkciói így korlátozottan láthatók és használhatók. A felhasználó élmény javítása érdekében kérjük, hogy aktiválja a JavaScript-et a böngésző beállításainál!

A TimoCom tenderkiírási platformja egyre több felhasználót győz meg Európában

 Két éve a piacon a TC eBid®


Düsseldorf, 2011-10-19. A TC eBid® egyre csak nő: 2009.10.1-je óta a TimoCom Soft- und Hardware GmbH európai tenderkiírási platformja egyre több ipari és kereskedelmi, valamint szállítmányozó ügyfél munkáját teszi egyszerűbbé. A 2009.10.1-je óta sikeresen közzétett, több mint 8.800 nemzetközi tender magáért beszél.

 

Több mint 360 tenderkiírás havonta 
A BMEnet, a BME (Bundesverband Materialwirtschaft, Einkauf und Logistik e.V.) alvállalata által kitüntetett platformon már az első tizenkét hónapban 3.100 tendert tettek közzé. Második jubileumán pedig több mint 8.800 tenderkiírást tudhat maga mögött a program. Ez havonta 366 tenderkiírást jelent.

Nem meglepő, hogy időközben több mint 2000 cég - a "nagyok"-tól a kisvállalkozásokig - ezt az alkalmazást használja. Hiszen manapság a tervezhetőség és a gazdaságosság alapfeltételei egy jólműködő üzletnek. Különösen a változékony fuvarpiacon van nagy jelentősége a megbízások hosszútávú tervezésének.


Tenderkiírás csak három lépésben
„Már ma gondoljon a holnapra“ - ezt a mottót szem előtt tartva kíván a platform hozzájárulni az ipari és kereskedelmi árukibocsátók, szállítmányozók, illetve szolgáltatók versenyképességének és üzleti lehetőségeinek növeléséhez. A
TC eBid® előnye a problémamentes használatban rejlik. A felhasználók online tenderenként 30.000 ellenőrzött szállítmányozási szolgáltatót érhetnek el. Fontos: árháborúk nem alakulhatnak ki, hiszen az árajánlattevők nem láthatják a többi érdeklődő ajánlatát. A teljes folyamatot elektronikusan rögzítik, így az jól áttekinthetően dokumentálható. Az átláthatatlan táblázatok, elavult címjegyzékek vagy éppen az unalmas telefonbeszélgetések ideje lejárt.


A tenderek mindössze három lépésben közzétehetők és igény szerint testreszabhatók. Minden további nélkül megadhatunk "súly/térfogat" szerinti árlépcsőket, és egyidejűleg relációnként több árat is bekérhetünk. Emellett meghatározható, hogy az ajánlattevők az árat "fuvaronként vagy kilóméterenként", esetleg "egységenként" adják meg, például rakméter vagy paletta.

Marcel Frings, a TimoCom vezető képviselője így nyilatkozik: Naponta azon dolgozunk, hogy felhasználóink igényeihez igazodva tökéletesítsük tenderkiírási platformunkat. Célunk, hogy az ügyfeleknek új, praktikus szolgáltatást nyújtsunk - az egyértelműségre törekedve. Ezért felhasználóink a közeljövőben számíthatnak néhány pozitív meglepetésre."

Sajtókapcsolat

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Elfogadom, hogy ez az oldal használja a sütiket (Cookies) elemzés, személyes tartalom és reklámok céljából.