TIMOCOM Logo

A JavaScript nincs aktiválva a böngészőjében.

A weboldal funkciói így korlátozottan láthatók és használhatók. A felhasználó élmény javítása érdekében kérjük, hogy aktiválja a JavaScript-et a böngésző beállításainál!

A TimoCommal még hatékonyabb a futár-, expressz- és csomagszállítási szakma!

A TimoCom Soft- und Hardware GmbH bemutatja futár-, expressz- és csomagszállítási programjának új, az összes TimoCom-felhasználó számára ingyenes bővítményét.

A Düsseldorfi TimoCom sikerének immár 12 éve megbízható motorja a szállítási szakma számára készített, ügyfélorientált újítások. Európában piacvezető fuvar- és raktérbörzéjének, a TimoCom TRUCK & CARGO®-nak köszönhetően 44 európai ország mintegy 75 ezer felhasználója profitál akár 230 ezer, naprakész fuvar- és raktérajánlatból.

 

Ez a szintén hatékony és felhasználóbarát program most a futár-, expressz- és csomagszállítási profiknak szóló praktikus ajánlattal bővül. Egy olyan funkcióval, amely az újabb adatbeviteli mezőknek köszönhetően nemcsak jóval egyszerűbbé, hanem kényelmesebbé és hatékonyabbá teszi minden expressz-szolgáltató munkáját. Így a fuvar felvitelekor most pontos be- és kirakodási időszakok, és az időpontokra vonatkozó részletesebb adatok is megadhatók. Kívánt határidők megadása mellett arra is van lehetőség, hogy bizonyos megrendeléseket expressz fuvarrá nyilvánítsanak. A felhasználó a másik oldalon, a fuvarok áttekintésében kiválaszthatja az expressz fuvar extra mezőjét, és ennek megfelelően szűrheti az ajánlatokat. Tehát számos valódi előny érhető el a felhasználó számára, amellyel a TimoCom továbbra is e „gyors szakma” minősített partnereként határozhatja meg önmagát.

Andreas Möllenbeck üzletág-igazgató örül az újításoknak, és a TimoCom különleges erősségeként az ötletek vállalaton belüli kezelését emeli ki: „Az ügyfél-orientáció és nemzetköziség mellett, főleg vállalatunk innovációs képessége jelenti a döntő versenyelőnyt. Az új funkció ezt jól példázza.” Möllenbeck további újdonságokat ígér a jövőre is: „Ügyfeleink biztosak lehetnek benne: a TimoComnak a jövőben is még sok új, vonzó ajánlat lesz a tarsolyában.”

Sajtókapcsolat

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Elfogadom, hogy ez az oldal használja a sütiket (Cookies) elemzés, személyes tartalom és reklámok céljából.