TIMOCOM Logo

A JavaScript nincs aktiválva a böngészőjében.

A weboldal funkciói így korlátozottan láthatók és használhatók. A felhasználó élmény javítása érdekében kérjük, hogy aktiválja a JavaScript-et a böngésző beállításainál!

A Transcamion hajózási iroda megkezdi együttműködését a TimoCom-mal

Düsseldorf, 2010-08-12. A Transcamion cég, Európa egyik legnagyobb komp-kamion közvetítője, valamint a TimoCom Soft- und Hardware GmbH, az európaszerte piacvezető fuvar- és raktérbörzéjének, a TC Truck&Cargo®-nak és a TC eBid® online tenderkiírási platformnak üzemeltetője megkezdte együttkűködését.

Mindkét szolgáltató a fuvarozási, szállítmányozási cégek érdekeben kötött megállapodást azért, hogy többet tudjanak ügyfeleiknek nyújtani. Az együttműködést folyamatosan építik ki, hogy a kínálkozó lehetőségeket mindkét fél optimálisan használhassa ki.

Cél: sokrétűbb szolgláltatás az ügyfelek részére
Az 1977-ben alapított Transcamion hajózási ügynökség a komp-kamionokon lévő kiadó helyek specialistája. A Transcamion Schifffartsagentur GmbH évente 150.000 komputat regisztrál, ezzel a legnagyobb ilyen profilú cég Európában. A 150 komptársasággal kötött közvetlen együttműködéssel, a Transcamion cég 800 kamion-komp utat kínál Skandináviába, a Baltikumba, Észak-nyugat Európába, valamint a Földközi- és a Fekete-tengerre.
A TimoCom Soft- und Hardware GmbH-t 1997-ben alapították, és minden fuvarozásban, szállítmányozásban résztvevő vállalat IT-szolgáltatójának tekinti magát. Csak néhány év telt el az alapítás óta, de a TimoCom mostanra jól prosperáló középkategóriájú vállalattá nőtte ki magát, és folyamatosan fejlődik tovább. A nagy nemzetközi csapattal rendelkező TimoCom két európai platformot is ajánl: a piacvezető fuvar- és raktérbörzét, a TC Truck&Cargo®-t, valamint a TC eBid®online tenderkiírási platformot.

A TimoCom-ról és a Transcamion-ról további információkat itt talál: www.timocom.com , valamint www.transcamion.de.

Sajtókapcsolat

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24

Transzportlexikon – Fuvarozással kapcsolatos fogalmak, kifejezések

Elfogadom, hogy ez az oldal használja a sütiket (Cookies) elemzés, személyes tartalom és reklámok céljából.