TIMOCOM Logo

A JavaScript nincs aktiválva a böngészőjében.

A weboldal funkciói így korlátozottan láthatók és használhatók. A felhasználó élmény javítása érdekében kérjük, hogy aktiválja a JavaScript-et a böngésző beállításainál!

A VIALTIS és a TimoCom közös útja

Düsseldorf, 2010-08-16. Az egyik oldalon a szállítmányozási szektor költségcsökkentéséről ismert európai piacvezető VIALTIS áll. A másikon oldalon pedig szintén európai piacvezető fuvar- és raktérbörzéjéről, a TC Truck&Cargo®-ról, valamint az online tenderkiírási platformjáról, a TC eBid®-ről ismert TimoCom áll. Mindkét cég számára egyértelmű volt, hogy ez a partneri kapcsolat az ügyfeleik érdekeit is szolgálja.

Hatékonyság-növelés, költségcsökkentés: ezek a TimoCom és a VIALTIS jelszavai. Ezen két szolgáltató együttműködése a fuvarozásban, szállítmányozásban résztvevő vállalatok számára is előnyös, hiszen az ügyfelek többek profitálhatnak a kooperációból.

Kooperáció volt az egyetlen logikus döntés
A TimoCom platformjaival elkerülhetők az üresjáratok és hosszú távú szerződéseket is lehet kötni. A TC Truck&Cargo® fuvarbörzével és a TC eBid® tenderkiírási platformmal minden fuvarozási, szállítmányozási cég hatékonyan takaríthat meg pénzt és időt.
A VIALTIS-szal együttműködve további megtakarítási lehetőségek állnak az ügyfelek rendelkezésére, hiszen a VIALTIS cég hasznos szolgláltatásokat, többek között adminisztrációs lehetőségeket – akár útközben is – a fuvarozási, szállítmányozási szakmában résztvevőknek. Legyen szó az útdíj kifizetéséről, ÁFA befizetéséről, visszaigényléséről, benzinkutak feltérképezéséről, vagy éppen komp-kamionon lévő szabad hely lefoglalásáról.

Együttműködés magasabb szinten
A TimoCom Soft- und Hardware GmbH a szállítmányozási szakma IT-szolgáltatójának tekinti magát. Csak néhány év telt el az alapítás óta, de a TimoCom mostanra jól prosperáló középkategóriájú vállalattá nőtte ki magát, és folyamatosan fejlődik tovább. A nagy nemzetközi csapattal rendelkező TimoCom két platformot ajánl: A piacvezető fuvar-és raktérbörzét, a TC Truck&Cargo®-t, valamint a TC eBid®online tenderkiírási platformot.
A VIALTIS nemzetközi fuvarozási-szállítmányozási cégek szolgáltatója. Az IRU (International Road Transport Union - Nemzetközi Közúti Fuvarozók Egyesülete) kiemelt partnereként 10 irodát működtet Európában, és 6.000 ügyféllel rendelkezik több, mint 40 országban.

További információkat a TimoCom-ról és a VIALTIS-ról az alábbi oldalakon talál:www.timocom.com illetve www.vialtis.de.

Sajtókapcsolat

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24

Transzportlexikon – Fuvarozással kapcsolatos fogalmak, kifejezések

Elfogadom, hogy ez az oldal használja a sütiket (Cookies) elemzés, személyes tartalom és reklámok céljából.