TIMOCOM Logo

A JavaScript nincs aktiválva a böngészőjében.

A weboldal funkciói így korlátozottan láthatók és használhatók. A felhasználó élmény javítása érdekében kérjük, hogy aktiválja a JavaScript-et a böngésző beállításainál!

A VSH egyesületi tagjai is profitálnak az együttműködésből

Düsseldorf, 2010-11-05: 2009 februárja óta profitál a Verband Straßengüterverkehr und Logistik Hamburg e.V. (VSL) a zárt fuvarbörzéből. Ugyanis a TC Truck&Cargo® fuvar- és raktérbörzén belül lehet létrehozni egy úgynevezett zárt felhasználói csoport számára elérhető felületet. A TimoCom-mal 2010 augusztus 26-án kezdődő együttműködéssel a VSL a konkurencia előtt jár: Élvezze Ön is az európai piacvezető fuvar- és raktérbörze előnyeit: legyen az ügyfelünk!


Ahogy a mondás is tartja: "Egy mindenkiért, mindenki egyért". Így működik együtt a VSH és a TimoCom Soft- und Hardware GmbH. A hamburgi székhelyű VSH, fuvarozással, logisztikával foglalkozó cégeknek nyújt segítséget a szakmát érintő kérdések megválaszolásában. Bekapcsolási díjat ezek a cégeknek a TC Truck&Cargo® fuvar- és raktérbörzéhez, valamint a TC eBid® online európai tenderkiírási platformhoz nem kell fizetni. A TimoCom ezen a kedvezménye sokat jelent a tagoknak a nehéz mindennapi diszpozíciós munkában. A düsseldorfi cég prémium kategóriás terméket kínál Önnek.

A Timocom-nál minden tag biztos kezekben van
Az egyesület tagjai biztonságban érezhetik magukat a TimoCom-mal. A kifinomult TC Secure biztonsági rendszer felel a megbízható és átlátható tranzakciókért, melyeket az európai piacvezető fuvar- és raktérbörzén a TC Truck&Cargo® -n és a TC eBid® tenderkiírási platformon köttetnek. Összesen 230.000 napi aktualitású fuvar- és raktérajánlat áll rendelkezésre 75.000 felhasználótól egész Európából. A TimoCom munkatársai minden új felhasználót ellenőriznek a rendszerbe kapcsolás előtt. Ennek következtében csak azok a cégek, vállalkozások használhatják a programot, akik legalább 6 hónapja a piacon tevékenykednek. A partnerek egymás között kötik tényleges fuvarszerződést, így mindkét félnek az a célja, hogy a kapacitásait optimálisan használja ki. Az azonnali megbízások piacán alkalmazható TC Truck&Cargo® programmal ellentétben, a TC eBid® európai tenderkiírási platformmal hosszú távra tervezhet: itt ipai és kereskedelmi árukibocsátók, valamint speditőrök írnak ki tendereket hosszabb futamidővel.

Szinergia mindkét partnernél
A TimoCom és a VSH is motivált az együttmüködés során, hiszen közösen lehet csak a szinergiahatást könnyebben elérni. Így vélekedik a VSH-tól Frank Wylezol közgazdász a számos fuvarajánlattal rendelkező börzéről és a TimoCom átfogó szolgáltatásairól: „Tagjaink a TC Truck&Cargo® fuvar- és raktérbörzének köszönhetően hatalmas ajánlati adatbázishoz férhetnek hozzá. A börze megkönnyíti a napi munkát és még költségeket is csökkenti. A felhasználók itt gyorsan és hatékonyan tudják kapacitásaikat kihasználni. A rengeteg extra szolgáltatás is vonzóvá teszi a TimoCom-ot. Például a TC Secure biztonsági csomag is egy ilyen szolgáltatás." Marcel Frings (chief representative) nagy esélyeket lát ebben az együttműködésben: „A VSH egy erős és megbízható partner számunkra, akivel szivesen működünk együtt. Végül hozzátenném, hogy az együttmüködésben résztvevők az általunk nyújtott szolgáltatásokból profitálnak."

Sajtókapcsolat

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24

Transzportlexikon – Fuvarozással kapcsolatos fogalmak, kifejezések

Elfogadom, hogy ez az oldal használja a sütiket (Cookies) elemzés, személyes tartalom és reklámok céljából.