TIMOCOM Logo

A JavaScript nincs aktiválva a böngészőjében.

A weboldal funkciói így korlátozottan láthatók és használhatók. A felhasználó élmény javítása érdekében kérjük, hogy aktiválja a JavaScript-et a böngésző beállításainál!

A fuvarbörze új funkciójával nagyobb a találati arány

Düsseldorf, 2008.08.15. – A sikeres diszpozíció alfája és omegája a hatékony segédeszköz. A szakértők ezért mindent megtesznek a TimoCom TRUCK & CARGO® fuvarbörze folyamatos fejlesztéséért. A TimoCom Soft- und Hardware GmbH legfrissebb újítását a 2008.09.25. és 10.02. között Hannoverben megrendezendő haszonjármű-kiállításon, az „IAA Nutzfahrzeuge“-n mutatja be.

A nemzetközi haszonjármű-kiállítás, az „IAA Nutzfahrzeuge“ 2008. szeptember végén 62. alkalommal nyitja meg kapuit, ahonnan a sikerorientált vállalkozók sem hiányozhatnak. Az Európa minden részéről érkező speditőröknek és fuvarozóknak alkalmuk nyílik áttekinteni a szakmai trendeket. Mindenképpen érdemes ellátogatni a piacvezető fuvar- és raktérbörze standjára. Aki még nem ismeri a TimoCom TRUCK & CARGO® -t, az megismerkedhet a programmal és az újításokkal. Aki már TimoCom ügyfél, elsőként tudhatja meg, hogyan optimalizálhatja még tovább a diszpozíciót.

A TimoCom újdonsága az IAA-n: a körzetre keresés. Cégünk a 13-as csarnok B 64-es standján mutatja be a fuvarbörze új funkcióját. Az érdeklődők 12 munkaállomáson élesben próbálhatják ki, hogyan találnak a körzetre keresővel még gyorsabban lokális ajánlatokat. Mi áll a háttérben? Az ügyfelek az új alkalmazással kiterjeszthetik egy bizonyos területre a fuvar- és teherautó-keresést. A program a találati listában a kiválasztott indulási és célállomás irányítószámától számított 200 km-es körzetből érkező ajánlatokat is figyelembe veszi - a felhasználó által megadott egyéni szempontok szerint.

Ez a modul nem csak a három ország találkozásánál lévő helységeknek ígér sokat!

Ha egy speditőr vagy fuvarozó a jövőben is a versenytársak előtt akar járni egy lépéssel, nem hagyhatja ki a TimoCom hannoveri prezentációját. Közvetlenül a helyszínen információt kaphatnak a 4 hetes tesztlehetőségről. Az európai speditőrök ez alatt a 4 hetes, kötelezettségmentes teszt alatt alaposan megismerkedhetnek a fuvar- és raktérbörzével; a program összes funkciójával élesben használható.

Akinek nincs lehetősége, hogy személyesen látogasson el az IAA-n a TimoCom standjára, az a www.timocom.com honlapon érdekes információkat talál az első számú fuvar- és raktérbörzéről.

Sajtókapcsolat

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Elfogadom, hogy ez az oldal használja a sütiket (Cookies) elemzés, személyes tartalom és reklámok céljából.