TIMOCOM Logo

A JavaScript nincs aktiválva a böngészőjében.

A weboldal funkciói így korlátozottan láthatók és használhatók. A felhasználó élmény javítása érdekében kérjük, hogy aktiválja a JavaScript-et a böngésző beállításainál!

A fuvarbörze-felhasználók 30 százalékkal gyorsabban dolgozhatnak

I Teljes sávszélesség: a TimoCom újabb internetszolgáltatóval szerződött h

Düsseldorf, 16.05.12. A TimoCom 2012. áprilisában szerződést kötött a Cogent Communications-szel, az egyik vezető internetszolgáltatóval. A még nagyobb teljesítményű internetkapcsolat egyértelmű versenyelőnyt jelent: a kelet-európai felhasználók 30 százalékkal gyorsabban érik el szoftvereinket.


„Az, hogy együttműködést kezdtünk a Cogenttel, összefügg a jövőre vonatkozó stratégiai terveinkkel. Egyrészt nagy szerepet játszik ebben a biztonság, hiszen így jobban ki tudjuk küszöbölni az esetleges hiányosságokat. Másrészt szeretnénk, ha ügyfeleink még könnyebben kapcsolódhatnának programjainkhoz"
- mondta Marco Haack, az IT Infrastructure & Services osztály vezetője.

Kétszázszor több adat, mint a hagyományos DSL-kapcsolattal
A szinte korlátlan 1 gigabites sávszélesség meggyőzte a TC Truck&Cargo® fuvarbörze és a TC eBid® tenderkiírási platform üzemeltetőit. Egy átlagos DSL-kapcsolathoz képest itt akár kétszázszor több adat átvihető. Sok európai internetszolgáltató van közvetlen összeköttetésben a Cogent Communications-szel, ami szintén előnyös az adatátviteli sebesség szempontjából. A folyamat leginkább a postai levélkézbesítéshez hasonlítható. Mielőtt egy levél a feladótól eljut a címzettig, számos állomáson megy keresztül. A postaládából a postahivatalba, az elosztóközpontból dobozokba, amelyeket végül teherautók szállítanak a célállomásra. Az informatikában ezeket az állomásokat "hopoknak" nevezik. Itt is érvényes, hogy minél kevesebb állomáson mennek keresztül az adatcsomagok, annál gyorsabban érkeznek meg.


Ebből mindenekelőtt a kelet-európai TimoCom-felhasználók profitálnak, hiszen itt egyes országokban több mint 30 százalékkal gyorsabban dolgozhatnak. A szolgáltató számára ez egy logikus lépés volt. A vállalat már a kezdetektől a legmodernebb IBM- és Oracle-technológiákra támaszkodik. Ezáltal még arra a valószínűtlen esetre is, ha egy természeti katasztrófa tönkretenné a szervert a német központban, rendelkezésükre áll egy teljes biztonsági rendszer.

„Szeretnénk a lehető legjobb munkakörülményeket biztosítani a TimoCom ügyfeleinek. Az ő sikerük számunkra elismerés." -nyilatkozta Marcel Frings, a TimoCom vezető képvisleője.

Sajtókapcsolat

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Elfogadom, hogy ez az oldal használja a sütiket (Cookies) elemzés, személyes tartalom és reklámok céljából.