TIMOCOM Logo

A JavaScript nincs aktiválva a böngészőjében.

A weboldal funkciói így korlátozottan láthatók és használhatók. A felhasználó élmény javítása érdekében kérjük, hogy aktiválja a JavaScript-et a böngésző beállításainál!

A közös munka meghozza gyümölcsét

Folytatódik a Dachser és a TimoCom eredményes együttműködése

TIMOCOM Sajtóközlemények – Legyen mindig naprakész

TimoCom flags

Düsseldorf, 2011-07-21. A Dachser GmbH & Co. KG logisztikai szolgáltató és a TimoCom Soft- und Hardware GmbH, a TC Truck&Cargo® európai piacvezető fuvar- és raktérbörze szolgáltatója az együttműködés folytatása mellett döntött. További két évvel hosszabbították meg a TC eBid® online tenderkiírási platform használatát. A TC Truck&Cargo® fuvar- és raktérbörze használata szintén változatlanul folytatódik.


Az 1930-ban alapított Dachser GmbH & Co. KG egy sikeres páneurópai hálózat, amely 163 saját telephelyéről naponta 3.822 útvonalat jár be. Ennek köszönhetően a kempteni cég Európa egyik vezető logisztikai szolgáltatója, továbbá képviselteti magát az európai logisztika, a tengeri és légi szállítmányozás, valamint az élelmiszer szállítmányozás területén. A Dachser vezetői a jövőben is szeretnének együttműködni a TimoCom-mal üzleti tevékenységeik során. Ezért 2013-ig meghosszabbították a TC eBid® webalapú tenderkiírási platform használatát.


A TimoCom termékei gondoskodnak a hatékonyság és gazdaságosság növeléséről
A közös munka előnyére válik mind a szállítmányozásban résztvevő vállalatoknak, mind a Dachser logisztikusainak. A TC eBid®-ben például gyorsan találhatnak új és potenciális üzleti partnert egész Európából. Ezenkívül az online fuvarjegyzéknek, a TC Profile®-nak köszönhetően 30.000 aktív európai szállítmányozó és logisztikai szolgáltatót érhetnek el.


Üzleti partner a kezdetektől fogva

A Dachser már a fuvar- és raktérbörze indulása óta a TimoCom ügyfele. A vállalat a TC eBid®-et használja számos európai telephelyén. Marcel Frings, a TimoCom vezető képviselője örül, hogy a "Big Player" továbbra is kitünteti a TimoCom-ot a bizalmával: "Szeretnénk folyamatosan kibővíteni ezt az együttműködést, azért hogy a kínálkozó lehetőségeket a legteljeskörűbben kihasználhassuk. A Dachserrel való együttműködés pont olyan, amilyennek lennie kell: mindkét fél számára eredményes."

Sajtókapcsolat

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24

Transzportlexikon – Fuvarozással kapcsolatos fogalmak, kifejezések

Elfogadom, hogy ez az oldal használja a sütiket (Cookies) elemzés, személyes tartalom és reklámok céljából.