TIMOCOM Logo

A JavaScript nincs aktiválva a böngészőjében.

A weboldal funkciói így korlátozottan láthatók és használhatók. A felhasználó élmény javítása érdekében kérjük, hogy aktiválja a JavaScript-et a böngésző beállításainál!

A látható minőség

Düsseldorf, 2010. 06. 17. – A BMEnet, a BME (Bundesverband Material-wirtschaft, Einkauf und Logistik e.V.) leányvállalata kitüntette a TimoCom Soft- und Hardware GmbH TC eBid® európai tenderkiírási platformját. A BMEnet GmbH olyan szoftvereket díjazott, amelyek integrált megoldást nyújtanak az optimális értékesítési folyamatban. Ezt a díjat csak azok kaphatják meg, akik a következőknek megfelelnek: ellenőrzött minőség, piaci átláthatóság, befektetési biztonság. A TC eBid® olyan tervezési biztonságot kínál a hosszú távú szállítmányozási szerződéseken keresztül, amelynek segítségével a piaci árakat könnyen figyelemmel lehet kísérni.

A BME szervezetét 1954 –ben alapították, melynek 7.500 vállalkozó és cég volt a tagja. Az egyesület fórumot biztosít a vállalatok közötti tapasztalatcserére, kommunikációra mind a keresleti és kínalati oldalon.
A BMEnet GmbH (BME leányvállalata), díjaz még az alábbi kategóriákban: eSourcing szoftver, eSourcing / IT-szolgáltató, elektronikus beszerzés, szerződésmenedzsment és tartalom szolgáltatás. Ilyen elismerésekből természetesen a TimoCom csak profitálhat. Andreas Richter, a BMEnet termékmenedzsere a TC eBid®-ről „A TimoCom online elérhető platformja a sztandardizáltsága miatt csökkenti a folyamatköltségeket. Hozzájárul ehhez még a számos szolgáltatóból álló, ellenőrzött adatbázisuk, amely tovább növeli a piaci átláthatóságot. A TC eBid® pedig a fuvarozási és szállítmányozási szektor árainak átláthatóságát biztosítja."

A jó hírnév versenyelőnyt is jelent

A TimoCom számára is fontos, hogy ügyfelei mindig ellenőrzött minőségű terméket, szolgáltatást kapjanak. Marcel Frings, a TimoCom értékesítési vezetője így nyilatkozott a kitüntetésről: „Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink bizonyíthatóan ellenőrzött minőségű szolgáltatásainkat használják, valamint örülünk, hogy a BME is felismerte a potenciált a programunkban. A TC eBid® minden fuvarozásban, szállítmányozásban résztvevővnek segít a fuvarozással kapcsolatos tenderkiírásaik közzétételében, és megkönnyíti az üzletmenetet többek között az árukibocsátókkal való kapcsolatfelvételben is. Végső soron az üzletet produktívabbá, átláthatóbbá teszi – így a folyamatköltségek is csökkennek."

Sajtókapcsolat

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24

Transzportlexikon – Fuvarozással kapcsolatos fogalmak, kifejezések

Elfogadom, hogy ez az oldal használja a sütiket (Cookies) elemzés, személyes tartalom és reklámok céljából.