TIMOCOM Logo

A JavaScript nincs aktiválva a böngészőjében.

A weboldal funkciói így korlátozottan láthatók és használhatók. A felhasználó élmény javítása érdekében kérjük, hogy aktiválja a JavaScript-et a böngésző beállításainál!

A vállalat a 2007-es pozitív fejlődését minden területen folytatja

Düsseldorf, 2008.06.18. – A TimoCom Soft- und Hardware GmbH növekedése emelkedő tendenciát mutat. Minden üzleti területen 2007-ben és az idei év eddig eltelt időszakában is jelentős emelkedést értünk el. A pozitív eredmények azt mutatják, hogy a vállalat továbbra is sikeres úton halad.

Nagyobb forgalom, több ügyfél, nagyobb csapat és megerősödött adatbázis: A TimoCom TRUCK & CARGO® nemzetközi furvar- és raktérbörze számtalan sikereket tud felmutatni.
Figyelemre méltó a tavalyi év forgalomnövekedése: 2007-ben 30,9 millió eurós forgalmat értünk el, amely az előző évi forgalomhoz képest 33%-os növekedést jelent.

2007-ben ügyfeleink száma mellett a TimoCom fuvar- és raktér kínálata is jelentősen bővült.
Az idei üzleti év azt mutatja, hogy Európa piacvezetője 2008-ban is folytathatja előző évi sikereit. A 2007-ben elért számokhoz képest az idei év első negyedévében az ügyfeleink számához újabb 4,4%-os pluszt könyvelhettünk el. Az első három hónapban az adatbázis is erőteljesen, 14,2 %-kal növekedett az előző év időszakához képest. Munkatársaink számának növekedése is örvendetes: A vállalat jelenleg 180 személyt foglalkoztat, ami 16,7 %-kal több, mint tavaly. Egy abszolút pozitív trend, amely továbbra is tart, és a TimoCom jó hírnevét igazolja.

A vállalat sikerei mindenekelőtt a nagyon magas minőségi szabványokban, a fuvar- és raktérkínálat széles választékában, valamint a börze megbízhatóságában rejlenek. Ezenkívül meggyőző a fix átalánydíj, valamint az innovatív opciók rendszeres bevezetése, mint például a TC Profile® fuvarjegyzék. „A TimoCom tovább fogja tökéletesíteni kínálatát, új termékeket fejleszt, és ezeket az ügyfelek szükségletei szerint alakítja”, mondta Andreas Möllenbeck, Business Unit Director Sales, aki az év fennmaradó részéről is optimistán vélekedik.
Jók a kilátások vállalatunk számára, hogy a további sikerét hosszútávon kiaknázzuk és biztosítsuk – hiszen a növekedési görbe továbbra is erősen felfelé ível.

Sajtókapcsolat

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24

Transzportlexikon – Fuvarozással kapcsolatos fogalmak, kifejezések

Elfogadom, hogy ez az oldal használja a sütiket (Cookies) elemzés, személyes tartalom és reklámok céljából.