TIMOCOM Logo

A JavaScript nincs aktiválva a böngészőjében.

A weboldal funkciói így korlátozottan láthatók és használhatók. A felhasználó élmény javítása érdekében kérjük, hogy aktiválja a JavaScript-et a böngésző beállításainál!

Alkalmat ad az időközi mérlegre

Düsseldorf, 2007. június 28. - A TimoCom Soft- und Hardware GmbH eredményes 10 évre tekint vissza! Ez idő alatt a cég a kezdetektől rohamtempóban vált közepes méretű vállalattá. A TimoCom jövője is ígéretesnek látszik: Az TimoCom TRUCK & CARGO® fuvar- és raktérbörze új, online változata piacvezető egész Európában! Ezenkívül az új funkciók és termékek bevezetése is a cég teljesítményének lendületét tükrözi.

A TimoCom TRUCK & CARGO® piaci bevezetése óta a TimoCom páratlan sikertörténetre tekinthet vissza. Tíz év után a vállalatnak 148 munkatársa van és 2006-ban 23,3 millió eurós forgalmat ért el. Jelenleg összesen 44 európai országból több mint 67 000 felhasználó használja a programot saját diszpozíciója javításához, és naponta 172 000 aktuális fuvar- és raktérajánlatot visznek be a rendszerbe – s ez a szám folyamatosan nő!

Jens Thiermann, a TimoCom Soft- und Hardware GmbH ügyvezetője hangsúlyozza: „Ez az évforduló azt mutatja, hogy az a stratégiánk, miszerint minden fáradozásunk központjában az ügyfelek állnak, helyes. Alapvetően mindig nyitottan fogadjuk a felhasználói javaslatokat! Ennek következtében ők testre szabott megoldást kapnak az egyéni igényeikre, mellyel egyre gyorsabban és hatékonyabban tudják kapacitásaikat kihasználni!”

Piacvezetőként a TimoComnak a szállítmányozási eseményektől többé nem kell tartania. Ugyanis az európai országok egyre jobban összefonódnak, a közlekedési igények is egyre erősödnek, és ezzel a modern szállítási technológiák is fontosabbak lesznek. A TimoCom a jövőben is iránymutató marad, és vele Ön is tovább gyarapíthatja a versenytársaival szembeni előnyét. Jens Thiermann: „Mindig mozgásban vagyunk, és a piacon annyira tökéletes a helyzetünk, hogy a további fejlődési irányunkat sikeresen folytathatjuk.”

Sajtókapcsolat

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Elfogadom, hogy ez az oldal használja a sütiket (Cookies) elemzés, személyes tartalom és reklámok céljából.