TIMOCOM Logo

A JavaScript nincs aktiválva a böngészőjében.

A weboldal funkciói így korlátozottan láthatók és használhatók. A felhasználó élmény javítása érdekében kérjük, hogy aktiválja a JavaScript-et a böngésző beállításainál!

Amit a TC eBid® tenderkiírási platformról tudni lehet

Düsseldorf 2010-09-10 – Néhány hete egyre több fuvarajánlat van az európai fuvarpiacon, miközben a raktérajánlatokból egyre kevesebb áll rendelkezésre. Und das, obwohl der Aufschwung gerade erst Fahrt aufnimmt. A közeljövőben az árak és a raktérajánlatok közötti szakadék egyre nagyobb lesz. Ezért érdemes már most megjegyezni: biztosítsa be kapacitásait a jobb időkre! A TC eBid® európai online tenderkiírási platform erre a legjobb eszköz!

A gazdasági válságnak köszönhetően a fuvarozással, szállítmányozással foglakozó cégeknek tehergépkocsi-parkjukat csökkenteni kellett. Ezek a kocsik már most hiányoznak, hiszen egyre több áru vár arra, hogy rendeltetési helyükre eljusson. Bár még akkora hiány nincs, de az árukibocsátók előre terveznek. Amint újra lendületet kap a gazdaság, ismét nehezebb lesz szabad raktérhez jutni. Ezért érdemes az ipari- és kereskedelmi árukibocsátóknak, speditőröknek munkáikat a TC eBid®-en közzétenni.

Gondoljon már ma a holnapra!
Ahogy a mondás is tartja: „A jó terv, fél siker.“ – biztosítsa be most raktérkapacitásait, egyszerűen és hatékonyan. Így a már ma megkötött szerződéssel könnyebben kezdheti a jövőt. Mindegy, hogyan alakul a rakterek száma, mind a tenderkiírók, mind pedig az árajánlat adók biztonságban érezhetik magukat.

Egyszerűen hatékony
A tenderkiírás menete egyáltalán nem bonyolult, egyenesen praktikus. Felejtse el az összetett táblázatokat, elavult címjegyzékeket, hosszan tartó, unalmas telefonbeszélgetéseket! Az egész folyamat online működik: átlátható, könnyen érthető és megfelelően dolumentált. A TC eBid® különösen hatékony, mert egy-egy tenderkiíráshoz 30.000 európai szolgláltatóból tud választani. A tenderkiírás lezárásával többféle módon értékelheti ki az eredményeket. Ez többek között a mindenkori piaci ár meghatározásában, a végső döntés meghozásában – azaz a szolgáltató kiválasztásában is segíthet.

Sajtókapcsolat

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Elfogadom, hogy ez az oldal használja a sütiket (Cookies) elemzés, személyes tartalom és reklámok céljából.