TIMOCOM Logo

A JavaScript nincs aktiválva a böngészőjében.

A weboldal funkciói így korlátozottan láthatók és használhatók. A felhasználó élmény javítása érdekében kérjük, hogy aktiválja a JavaScript-et a böngésző beállításainál!

Az ASTRE és a TimoCom közös utakon jár!

Düsseldorf, 2010. 05. 26. – A legnagyobb Franciaországban működő európai fuvarozói egyesület, az ASTRE (Association des Transporteurs Européens – Európai Szállítmányozók Szövetsége), valamint a fuvar- és raktérbörzék között európai piacvezető TimoCom, a jövőben együtt fog működni. Az erről szóló megegyezést 2010. 05. 18-án írták alá. Ezzel az együttműködéssel az európai irányultságáról jól ismert ASTRE bízik abban, hogy egy további lépést tett nemzetközi kapcsolatainak bővítése felé.

1992-es alapítása óta az ASTRE megerősödött és gyorsan terjeszkedett Európa-szerte. Az egyesület jelenleg 160 kisebb-nagyobb, szállítmányozási és fuvarozási cégből áll, melyek 290 különböző helyszínen vannak jelen egész Európa területén. A 14.500 tag által végzett tevékenységek között megtalálható a teljes- és részrakományok szállításától kezdve, a kisebb küldemények kézbesítéséig minden. Az ASTRE logisztikai rendszerébe integrált PALET SYSTEM az együttműködés során kiegészülhet a TimoCom által kínált online megoldásokkal.

A kooperáció előnyei

A TimoCom TC Truck&Cargo® fuvar-és raktérbörzéjének nemzetközi terjeszkedésének köszönhetően, az ASTRE a kooperáció előnyeként egy érdekes és értékes partnert tud ajánlani a tagjainak. Mindkét fél profitál a nemzetköziség adta lehetőségekből és a piacon szerzett tapasztalatokból. Az ASTRE szövetség továbbá szeretné stratégiai fejlesztéseit immáron Észak-Európa felé is orientálni, hiszen eddig szinte csak az öreg kontinens déli része állt érdeklődésük központjában. Az együttműködés kezdetével a szövetség tagjait természetesen különleges akciókkal lepik meg. Jean-Claude Pla, az ASTRE elnöke ehhez hozzátette: „Franciaország legnagyobb szállítmányozási egyesületeként mindenképpen egy nemzetközileg is tevékeny fuvarbörzével szerettünk volna együttműködni. Pontosan ezért kerestük meg a TimoCom-ot. A börze használata nemcsak megkönnyíti a mindennapi diszpozíciót, hanem költségcsökkentő is. A kooperációból és a számos, ellenőrzött ajánlatból, melyet a TC Truck&Cargo® fuvar- és raktérbörze kínál, mindenki profitál. Kapacitásaikat gyorsan és hatékonyan tudják kihasználni. Különösen jó benyomást tett ránk a TimoCom TC Secure biztonsági szolgáltatása.” A börzén naponta átlagosan 75.000 ellenőrzött felhasználó 230.000 nemzetközi fuvar- és raktérajánlata megy keresztül.

A TimoCom látja a francia piacon lévő intenzív jelenlét lehetőségeit, így biztos, hogy több új ügyfelet tudnak megnyerni maguknak. Marcel Frings a TimoCom key account managere kifejtette: „Elsősorban az együttműködés során a tagok a börze használatából profitálnak, azonban az ASTRE hatalmas taglétszáma minket is sarkall arra, hogy további fejlesztéseket vigyünk véghez. Ezáltal a francia piacon biztosan sikeresebbek leszünk. Mindenképp hozzá kell tennem, hogy ez az együttműködési megállapodás mind a tagoknak, mind az ASTRE-nak és a TimoCom-nak is egy kedvező jövőt eredményez.”

Sajtókapcsolat

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24

Transzportlexikon – Fuvarozással kapcsolatos fogalmak, kifejezések

Elfogadom, hogy ez az oldal használja a sütiket (Cookies) elemzés, személyes tartalom és reklámok céljából.