TIMOCOM Logo

A JavaScript nincs aktiválva a böngészőjében.

A weboldal funkciói így korlátozottan láthatók és használhatók. A felhasználó élmény javítása érdekében kérjük, hogy aktiválja a JavaScript-et a böngésző beállításainál!

Az ETM kiadó olvasói a TimoCom-ot választották a legjobb márkának 2011-ben!

A TimoCom első lett, immáron harmadik alkalommal

TIMOCOM Sajtóközlemények – Legyen mindig naprakész

Az ETM kiadó olvasói a TimoCom-ot választották a legjobb márkának 2011-ben!

Düsseldorf, 2011-06-01 - A TimoCom harmadszor is meg tudta védeni a legjobb márka címét. Az ETM kiadó olvasói döntöttek: A TC Truck&Cargo® fuvar- és raktérbörzével 2011-ben is a düsseldorfi cég marad a legjobb fuvarbörze. Európai piacvezető helyzetébe nem nyugszik bele a cég, hiszen IT-szolgáltatóként folyamatosan a program fejlesztésén dolgozik.


Nagy megtiszteltetés harmadszorra is az első helyre kerülni. Azonban ennek a pozíciónak a megőrzése rengeteg munkába és elhivatottságba kerül. A düsseldorfi IT-szolgáltató ismét elérte ezt a sikert, és május 31-én elnyerte 2011 legjobb márkájának szóló díjat a legjobb fuvarbörze kategóriában. Az ETM kiadó olvasói köre, ami elsősorban a Lasauto Omnibus, a Transaktuell és a Fernfahrer magazin olvasóiból áll össze, ismét a TimoCom nemzetközi fuvarbörzéjét, a TC Truck&Cargo®-t szavazta az első helyre.


A díj elsősorban innovatív termékeknek, szolgáltatásoknak szól, illetve az ezek fejlesztésén naponta dolgozókat illeti, valamint a szállítmányozásban-fuvarozásban résztvevő cégeket. Az elmúlt évben a TimoCom sokat tett termékei és szolgáltatásai fejlesztéséért. A TimoCom Assist különleges forródrót mellett, ahol kollégáink válaszolnak a cég termékeivel és a fuvarozással kapcsolatos kérdésekre, bevezették a „TimoCom to go“-t is.


Az ügyfelek útközben mobiltelefonon is érdeklődhetnek az aktuális fuvar- és raktérajánlatokról. 2011 áprilisa a cég történetében fontos mérföldkő volt, hiszen rekordszámú 400.000 ajánlat volt a rendszerben. Ezekért a kedvező számokért az Európa-szerte működő inkasszó szolgáltatás, a TC Cash Care felelős. 2010-ben a beérkező ügyek 85%-a sikerrel zárult. Ez egy olyan többlet, amit a választáskor a 7.696 olvasó is értékelt.


A TimoCom számára ez egy olyan reprezentatív képet jelent, amely mely nagy értékkel bír. Marcel Frings, a TimoCom 300 munkatársának képviseletében vette át a díjat Stuttgartban, a Perkins Parkban: „Ez a kitüntetés számunkra legfőképp az elmúlt 3 év munkáját és folyamatos fejlesztését dicséri. Szeretnénk többek lenni, többet jelenteni, mint csak egy fuvarbörze. A díj is bizonyítja, hogy a logisztikai szektorban sokat használják rendszereinket. Köszönjük az olvasóknak a bizalmat! Ez a pozitív eredmény és imázs a magasan motivált és elhivatott csapatunknak is köszönhető!"


A TimoCom szeretne ügyfeleinek továbbra is magas minőségű standardot kínálni. Ennek érdekében a fejlesztések mindig a felhasználók igényeit figyelembe véve történnek. A rendszer folyamatait hatékonyabbá tették.

Sajtókapcsolat

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Elfogadom, hogy ez az oldal használja a sütiket (Cookies) elemzés, személyes tartalom és reklámok céljából.