TIMOCOM Logo

A JavaScript nincs aktiválva a böngészőjében.

A weboldal funkciói így korlátozottan láthatók és használhatók. A felhasználó élmény javítása érdekében kérjük, hogy aktiválja a JavaScript-et a böngésző beállításainál!

Az ETM-kiadó szavazást tartott az olvasói között, akik egyértelműen a TimoCom-ot választották

Düsseldorf, 2010-05-18 – TimoCom ismét 2010 legjobb márkájaként aposztrofálhatja magát. A TC Truck&Cargo® fuvar- és raktérbörze sorozatban másodszor lett a legjobb fuvarbörze kategória győztese számos más versenytársat legyőzve. Az elismerés különlegessége az, hogy nem egy zsűri állapítja meg a győztest, hanem az ETM Kiadó olvasói köre.

A válságos időszakokban, mint amilyen a tavalyi év is volt, hamar kiderül, hogy ki az, aki nem tud fennmaradni vagy éppen alkalmazkodni. TimoCom lépést tudott tartani a változásokkal. A düsseldorfi cég ismét felállhatott a dobogó legfelső fokára, hiszen május 18-án megnyerte a 2010 legjobb márkája díjat fuvarbörze kategóriában. Az ETM Kiadó „Lastauto Omnibus“, „Trans Aktuell“ és „Fernfahrer“ magazinjainak németajkú olvasói egyértelműen a TC Truck&Cargo® nemzetközi fuvarbörzéjét választották. Ezen díj elismerése az olyan jövőbemutató és innovatív termékeknek, mint amilyen a fuvarbörze is, hiszen a fuvarozásban, szállítmányozásban résztvevő vállalatok mindennapi munkáját megkönnyíti.

TimoCom - TC Truck&Cargo® 2010-ben ismét elnyerte a legjobb márka díjat fuvarbörze kategóriában! Összesen 7721 olvasó vett részt a szavazáson. A TimoCom számára ez a reprezentatív felmérés egy olyan képet ad, amely bizonyítékként szolgál arra, hogy egy megbízható és a mindennapi munkát nagymértékben segítő terméket kínál ügyfeleinek. Paul Göttl úr, az ETM szolgáltatásokért felelős vezetője, így vélekedik a díjról: „Egy jó márka nagy tapasztalatra és megfelelő know-how-ra épül. Azonban egy ilyen jó márka nagy elvárásokat is követel. Megfelelő pozicionálás, ügyfelek megtartása – ezeket csak úgy lehet véghezvinni, ha a márka- és a termékpolitika átgondolt.“

Marcel Frings a TimoCom értékesítési vezetője a ludwigsburg-i kastély rezidenciáján megtartott díjátadón mind a 305 nemzetközi munkatársának nevében kijelentette: „Köszönjük a bizalmat olvasóinknak! Számunkra nagy öröm, hogy ezt a díjat immáron másodszorra is a kezünkben tarthatjuk. Ez a kitüntetés egyben bizonyíték arra, hogy jó úton haladunk. Ezt a pozitív eredményt természetesen a mindig motivált munkatársainknak is köszönhetjük".

TimoCom ügyfeleinek továbbra is magas minőségű színvonalat szeretne biztosítani. Ezért a program minden részét folyamatosan fejlesztik, hogy a felhasználók meglátásait és kívánságait minél hamarabb teljesíteni tudják. Ide tartozik többek között az egyszerű használat és kezelhetőség, és nem utolsó sorban a biztonság. Az folyamatos innovációra törekvés így lényegesen elősegíti a vállalat fejlődését is.

Sajtókapcsolat

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24

Transzportlexikon – Fuvarozással kapcsolatos fogalmak, kifejezések

Elfogadom, hogy ez az oldal használja a sütiket (Cookies) elemzés, személyes tartalom és reklámok céljából.