TIMOCOM Logo

A JavaScript nincs aktiválva a böngészőjében.

A weboldal funkciói így korlátozottan láthatók és használhatók. A felhasználó élmény javítása érdekében kérjük, hogy aktiválja a JavaScript-et a böngésző beállításainál!

Az IT-szolgáltató új barátokat keres

IA TimoCom is elindította saját Facebook oldalát

Düsseldorf, 2011 január 14. - Elérkezett az idő: Facebook-on is elérhető a TimoCom Soft– und Hardware GmbH. Eszmét cserélhetsz másokkal és akár még nyerhetsz is! Aki az elsők között szeretne lenni, csak klikkeljen a "Tetszik"-re!


A közösségi háló hozzátartozik mindennapi életünkhöz. Ugyanígy hozzátartozik a TimoCom-hoz is IT-szolgáltatóként. A logisztikai szektorból érkező ügyfelekkel rendelkező szolgáltató kínálja a TC TruckCargo® fuvarbörzét és a TC eBid® tenderkiírási platformot. Tapasztalatokat - és még új kollégákat is - eddig a XING-en keresztül szerzett a cég. A Facebook-on legfőkébb ügyfeleit és leendő ügyfeleit szeretné megszólítani a TimoCom. Ez a felület ideális lehetőséget biztosít arra, hogy üzleti és egyben személyes jellegű komminikáció jöjjön létre. „Szeretnénk az ügyfeleinkkel közvetlenül kommunikálni“, magyarázza Thomas Klein az online marketing osztály vezetője.


A hírek itt mindig elsőkézből érkeznek, azonban kikapcsolódást is kínál az oldal: „Ez az a hely, ahova be lehet nézni beszélgetni, nevetni és nem utolsósorban nyerni. Rendszeresen olvashatók újabb posztok vagy éppen láthatók az legutolsó kiállítás fényképei, aktuális videókat lehet megtekinteni, amikhez természetesen hozzá is lehet szólni. Így részesei lehetünk mindannyian a TimoCom Facebook-világának.“


Várunk mindenkit szeretettel az új Facebook-oldalunkun és reméljük a fuvarozási-szállítmányozási szektor minél több különböző szereplője megtalál minket.

Sajtókapcsolat

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24

Transzportlexikon – Fuvarozással kapcsolatos fogalmak, kifejezések

Elfogadom, hogy ez az oldal használja a sütiket (Cookies) elemzés, személyes tartalom és reklámok céljából.