TIMOCOM Logo

A JavaScript nincs aktiválva a böngészőjében.

A weboldal funkciói így korlátozottan láthatók és használhatók. A felhasználó élmény javítása érdekében kérjük, hogy aktiválja a JavaScript-et a böngésző beállításainál!

Az együttműködés különleges előnyöket kínál

Düsseldorf, 2010 szeptember 23.az év eleje óta a Verband Güterkraftverkehr Logistik und Entsorgung Schleswig-Holstein e.V. (VGL) a TC Truck&Cargo® fuvar- és raktérbörzén belüli zárt börzén tevékenykedik legfőkébb acél fuvarozására specializálódott cégekkel. A 2010 augusztus 19-én, a TimoCom-mal kötött megállapodás értelmében a VGL-tagok is rendelkeznek a versenyelőnnyel: azaz a különleges feltételek értelmében ők is tagjai lehetnek az európai piacvezető fuvar- és raktérbörzének. Ebből az előnyből profitál a TimoCom-mal szintén együttműködő Fachvereinigung Spedition und Logistik Schleswig-Holstein e.V. (FSL).

Megkezdte együttműködését a TimoCom Soft- und Hardware GmbH a VGL-lel és az FSL-lel karöltve . Hogy mi a különleges ebben a kooperációban: az egyesület tagjai nem fizetnek átalánydíjata TC Truck&Cargo®fuvarbörzéhez, valamint az európai online tenderkiírási platfromhoz, a TC eBid®-hez. A cél az, hogy VGL-lel és a FSL-lel kapcsolatban álló fuvarozók-szállítmányozók előnyt élvezhessek a nehéz diszpozíciós munka során azáltal, hogy egy prémium kategóriás szolgáltatást használnak. A VGL és az FSL ezáltal a tagjait támogatja úgy, hogy a továbbítja az információkat a saját logisztikai partnerei számára.

Mindenki profitál a biztonság, a minőség és az extra szolgáltatások adta lehetőségekből
Az egyesület tagjai a TimoCom-mal biztos kezekben vannak. Az európai piacvezető TC Truck&Cargo® fuvar- és raktérbörze, és a TC eBid® tenderkiírási platform esetében is, a jól megtervezett TC Secure biztonsági rendszer felel az üzletek mindenkori átláthatóságáért, megbízhatóságáért. Például minden új ügyfelet ellenőrzünk a bekapcsolás előtt. Ennek következtében csak azok a cégek, vállalkozások használhatják a programot, akik legalább 6 hónapja a piacon tevékenykednek. A tulajdonképpeni ügylet a börzén egymásra talált két, ellenőrzött fizetőképességű partner között közvetlenül jön létre azzal a céllal, hogy kapacitásaikat optimálisan kihasználják. Összesen naponta 230.000 nemzetközi raktér- és fuvarajánlatot helyez el jelenleg 75.000 felhasználó egész Európából – és számuk egyre nő. A TC eBid®európai tenderkiírási platform pedig nagyobb tervezési biztonságot ad: itt ipari és kereskedelmi árukibocsátók, illetve speditőrök írnak ki hosszú távú tendereket. Így az egyesület tagjai hatékonyabban tudják jövőbeni üzleteiket megtervezni, sőt a konkurencia előtt is egy lépéssel lehet mindig járni.

Mindkét fél motivált
A platformokon található számos fuvar- és raktérajánlatról, illetve a TimoCom különböző szolgáltatásairól Dr. Thomas Rackow, az FSL és a VSL üzletvezetője is megbizonyosodott: „A TC Truck&Cargo® fuvar- és raktérbörzével minden tagunk egy hatalmas ajánlati adatbázist érhet el. A diszpozíciós munkát nemcsak hogy megkönnyíti, hanem költségeinket is csökkenthetjük. A felhasználók itt gyorsan és hatékonyan tudják kapacitásaikat kihasználni. A különböző extra szolgáltatások mellet nagyon elnyerte tetszésemet például a TC Secure biztonsági csomag, és a TimoCom Assist forródrótja. Tagjaink itt akár a termékekkel, akár a fuvarozással kapcsolatos információkhoz juthatnak hozzá, többek között biztonsági tanácsokat kaphatnak, vagy éppen értesülhetnek a szakma legújabb fejlesztéseiről.A TimoCom többnyelvűsége is egyértelmű többletet jelent a felhasználók számára" Marcel Frings Chief Representative hozzátette még: „Szivesen működünk együtt olyan hasznos egyesületekkel, mint a VGL és az FSL. Biztos vagyok benne, hogy ez egy mindhárom fél számára előnyös helyzet: hiszen a VGL és az FSL minden egyes tagja, illetve a TimoCom is profitál ebből a kapcsolatból."

Sajtókapcsolat

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24

Transzportlexikon – Fuvarozással kapcsolatos fogalmak, kifejezések

Elfogadom, hogy ez az oldal használja a sütiket (Cookies) elemzés, személyes tartalom és reklámok céljából.