TIMOCOM Logo

A JavaScript nincs aktiválva a böngészőjében.

A weboldal funkciói így korlátozottan láthatók és használhatók. A felhasználó élmény javítása érdekében kérjük, hogy aktiválja a JavaScript-et a böngésző beállításainál!

Egy biztos: a TimoCom fuvar- és raktérbörzén kötött üzletek.

Düsseldorf, 16.03.2009. – A rosszul fizető ügyfelek épp a jelenlegi gazdasági helyzetben hamar veszélybe sodorják a vállalat teljes létét. A késedelmesen fizetők roblémája különösen a szállítmányozás területén igen gyakori! A fuvar- és raktérbörzék számára ez annyit jelent, hogy minőségileg jóval többet kell nyújtaniuk egy puszta „elosztótábla“ funkciójánál. A TimoCom Soft- und Hardware GmbH piacvezető fuvar- és raktérbörzéje kialakított egy olyan intelligens biztonsági hálózatot, melynek segítségével a TimoCom TRUCK & CARGO® fuvarbörze magas minőséget kínál ügyfeleinek.

Egyfajta fuvar- és raktérbörze használata sok szállítmányozó számára nélkülözhetetlen. A speditőrök és szállítmányozási vezetők csakis ezek segítségével tudják optimálisan megtervezni a kapacitások elosztását. Egyes cégek azonban gyorsan megtalálják az ingyenes illetve fizetős fuvarbörzéket. De mint közismert, a „fekete bárányoknak“ éppen ezeken a helyeken nagyon egyszerű a dolguk. A TimoCom Soft- und Hardware GmbH alaposan átvilágítja tagjait! A TimoCom adatbázisába való felvétel előtt új ügyfeleink fizetőképességét átfogóan ellenőrizzük. Ez azt jelenti, hogy az adott cég gazdasági, üzleti és eladósodási helyzetéről már előzetesen, majd ezt követően rendszeresen begyűjtjük a megbízható információkat. A fenti, ún. bonitásvizsgálaton túl az összesített értékelésbe a cég tapasztalata és hírneve is beleszámít. A fuvar- és raktérbörze különleges szolgáltatásként inkasszóirodai szolgáltatásokat is kínál európai ügyfeleinek a biztonságos ügymenet érdekében. Alexander Oebel, a TimoCom jogásza így vélekedik erről: „Az ügyfél számára egy olyan börze a legjobb biztosítás, amely maximális biztonságot nyújt. A fuvar- és raktérbörze biztonsága és minősége szempontjából az a döntő, hogy a résztvevők mennyire komoly szereplők. Aki ugyanis üzleteket köt, annak meg kell tudnia bízni partnereiben. Ezért vizsgáljuk meg mindig előzetesen, hogy az adott vállalat már hosszabb ideje létezik-e és sikeresen működik-e, ezen kívül az érdeklődők alapvetően csak azután kapnak hozzáférést a börzéhez, hogy már legalább hat hónapja megélnek a piacon.“

A TimoCom minőségellenőrzése azonban nem áll meg itt. A TimoCom szerződéskötés után is szem előtt tartja ügyfelei fizetési fegyelmét, fizetőképességét és általános pénzügyi helyzetét. Ezen felül törzsügyfeleinket tisztelettel arra is felkérjük, hogy azonnal jelezzék, ha etikátlan megbízásokkal találkoznak a börze használata során. Azokat tagokat, akik nem tartják be a játékszabályokat és/vagy a jogos követeléseket nem fizetik ki kizárjuk a program használóinak közösségéből!

A TimoCom biztonsági hálózata a bonitásvizsgálaton és a Customer Controlling funkción túl a legmodernebb IBM és Oracle technológiákba való beruházásokon alapul. A TimoCom-ügyfelek így olyan csúcskategóriás high-tech rendszerhez férhetnek hozzá, amely számukra a gyors és biztonságos munkát biztosítja. Biztonsági okokból a TC ügyfelei a hozzáféréshez nem egyszerűen egy feltörhető jelszót és felhasználónevet kapnak. Sokkal inkább egy személyes biztonsági hozzáférést kapnak, és így a számítógépre való telepítést követően kényelmesen és biztonságosan használhatják programunkat. Illetéktelen hozzáférés kizárva!


Még arra az igen valószínűtlen esetre is felkészültünk, hogy a TimoCom németországi központjában található számítóközpontját természeti katasztrófa pusztítja el – teljes körű back up rendszert üzemeltetünk! Ez elegendően messze van az alaprendszertől, így a fuvarbörzét mindig a megszokott minőségben tudjuk működtetni! De ilyen szuperkatasztrófa tulajdonképpen be sem következhet. Alexander Oebel: „Mottónk a következő: „a bizalom jó – az ellenőrzés még jobb !“ Ezt ügyfeleink is tudják! Aki nálunk van, jó kezekben érezheti magát, ráadásul immár a szakmában elismert minőségi védjegyből is profitálhat. Büszkék vagyunk erre, de ez egyben kötelez is bennünket, hogy ügyfeleink minőségi elvárásait a jövőben is a legmagasabb szinten tarthassuk!

Sajtókapcsolat

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24

Transzportlexikon – Fuvarozással kapcsolatos fogalmak, kifejezések

Elfogadom, hogy ez az oldal használja a sütiket (Cookies) elemzés, személyes tartalom és reklámok céljából.