TIMOCOM Logo

A JavaScript nincs aktiválva a böngészőjében.

A weboldal funkciói így korlátozottan láthatók és használhatók. A felhasználó élmény javítása érdekében kérjük, hogy aktiválja a JavaScript-et a böngésző beállításainál!

Esélytelenek a „fekete bárányok“!

Düsseldorf, 2007.12.20. – A rosszul fizető ügyfelek minden cég számára veszélyforrást jelentenek. A késedelmesen fizetők problémája a szállítmányozás területén is meglehetőst gyakori! A fuvar- és raktérbörzék számára ez annyit jelent, hogy minőségileg jóval többet kell nyújtaniuk egy puszta „elosztótábla“ funkciójánál. A TimoCom Soft- und Hardware GmbH piacvezető fuvar- és raktérbörzéje példaképül szolgálhat más börzék számára: A cég nem csak számos kiegészítő funkcióval bővítette a TimoCom TRUCK & CARGO® nevű börzéjét, hanem alaposan átgondolt, intelligens biztonsági hálózatával óriási lépéssel vezet a konkurencia előtt...

Valamilyen fuvar- és raktérbörze rendszer használata sok szállítmányozó számára nélkülözhetetlen. A kapacitások elosztását csakis ezek segítségével tudják optimálisan megtervezni a speditőrök és szállítmányozási vezetők. Egyes cégek azonban gyorsan megtalálják a különböző ingyenes fuvarbörzéket. Éppen ezeken a helyeken bukkannak fel a legnagyobb arányban a „fekete bárányok“.

A TimoCom Soft- und Hardware GmbH alaposan nagyító alá veszi a tagjait! A fuvar- és raktérbörze piacon egyedüli cégként ügyfeleink számára inkasszóirodai szolgáltatásokat is kínálunk a biztonságos ügymenet érdekében. A TimoCom adatbázisba való felvétel előtt új ügyfeleinket átfogóan ellenőrizzük fizetőképesség szempontjából. Ez azt jelenti, hogy az adott cég gazdasági, üzleti és eladósodási helyzetéről már előzetesen begyűjtjük a megbízható információkat. A fenti, ún. bonitásvizsgálaton túl az összesített értékelésbe a cég tapasztalata és hírneve is beleszámít. Alexander Oebel, a TimoCom jogásza kiemeli: „Számunkra fontos, hogy egy cég vajon már régóta létezik-e és sikeres-e. Ezért alapvetően csakis akkor engedjük a börzénkhez való hozzáférést a cégek számára, ha legalább 6 napja bizonyítanak már a piacon.“

Die TimoCom minőségellenőrzése azonban nem áll meg itt. A TimoCom szerződéskötés után is szem előtt tartja ügyfeleit a fizetési morál, fizetőképesség és általános pénzügyi helyzet szempontjából. Ezen felül törzsügyfeleinket tisztelettel arra is felkérjük, hogy azonnal jelezzék, ha etikátlan megbízásokkal találkoznak a börze használata során. Olyan tagokat, akik nem tartják be a játékszabályokat és/vagy a jogos követeléseket nem fizetik ki, azonnal kitiltunk a program használóinak közösségéből!

A bonitásvizsgálat és a Customer Controlling funkción túl a TimoCom biztonsági hálózata a legmodernebb IBM és Oracle technológiákba való beruházásokon alapul. A TimoCom-ügyfelek így olyan csúcskategóriás high-tech rendszerhez férhetnek hozzá, amely számukra a gyors és biztonságos munkát biztosítja. Még arra az igen valószínűtlen esetre is készültünk, ha a TimoCom központi németországi szerverét egy természeti katasztrófa pusztítaná el - teljeskörű archiválási rendszert üzemeltetünk! Ez elegendően messze van az eredi rendszertől, így a fuvarbörzét mindig a megszokott minőségben tudjuk működtetni! De ilyen szuperkatasztrófa tulajdonképpen be sem következhet. Alexander Oebel kiemeli: „Jelszavunk: „Jó a bizalom – az ellenőrzés még jobb!“ Ezt ügyfeleink is tudják! Aki nálunk van, jó kezekben érezheti magát, ráadásul abból is profitálhat, hogy egy jó hírnévnek örvendő minőségi jelképet kap. Büszkék vagyunk erre, de ez kötelez is bennünket, hogy ügyfeleink minőségi elvárásait a jövőben is a legmagasabb szinten tarthassuk!"

Sajtókapcsolat

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24

Transzportlexikon – Fuvarozással kapcsolatos fogalmak, kifejezések

Elfogadom, hogy ez az oldal használja a sütiket (Cookies) elemzés, személyes tartalom és reklámok céljából.