TIMOCOM Logo

A JavaScript nincs aktiválva a böngészőjében.

A weboldal funkciói így korlátozottan láthatók és használhatók. A felhasználó élmény javítása érdekében kérjük, hogy aktiválja a JavaScript-et a böngésző beállításainál!

Európaszerte elérhető lesz a TimoCom forródrótja

2010. augusztus 5.-e óta elérhető a TimoCom Soft- und Hardware GmbH cég TC Truck&Cargo® fuvar- és raktérbörzéje és TC eBid® tenderkiírási platformjának németajkú felhasználói számára egy teljesen új szolgáltatás: ez a "TimoCom Assist". Ez egy ügyfélbarát forródrót, ahol igyekeznek megválaszolni minden a TimoCom programjaival kapcsolatos kérdést, vagy éppen a fuvarozásban, szállítmányozásban felmerülő akár különleges kérdéseket is. A szolgáltatást a német piacon mindenhol nagyon jól fogadták, így nemsokára egész Európában elérhető lesz.


"Az ügyfél a király" - hangzik a mottó, amit a TimoCom-nál is kedvelnek. A TimoCom Assist-tal ismét egy újabb szolgáltatás lesz elérhető az ügyfelek számára. Az 1997-ben alapított cég számos nemzetközi munkatárssal együtt dolgozik, akik a logisztikai ágazatban is jártasak, így jól ismerik ezt a szakmát. A know-how 13-éves tapasztalattal párosul, így az IT-szolgáltató nagy szakértelemmel bír. Ezt kínálja a cég mind a 75.000 felhasználó számára teljesen ingyen.

A TimoCom Assist forródrót minden kérdését megválaszolja
A düsseldorfi IT-cég praktikus telefonos szolgáltatása igyekszik a felhasználók programokkal kapcsolatos különleges kérdéseit, illetve a üzletmenettel kapcsolatos kérdéseit is megválaszolni; például milyen közlekedési korlátozások vannak érvényben az EU-tagországokban. Ezen kívül további hasznos információkhoz juthatnak, mint amilyenek a különböző biztonsággal kapcsolatos tippek-trükkök. Christof Thesinga marketingigazgató az új szolgáltatásról: „Teljesen mindegy, hogy milyen fuvarozással-szállítmányozással kapcsolatos kérdést tesznek fel, a TimoCom munkatársai mindent gyorsan és hozzáértően válaszol meg. Ügyfeleink minden hétköznap hétfőtől péntekig 8.00 és 17.00 óra között elérnek minket az alábbi számon: +36 22 51 59 50. Azt a célt tűztük ki, hogy felhasználóinkat a lehető legjobban tájékoztassuk. Itt gyorsan és egyszerűen megtalálja a kívánt információt. Szeretnénk ezzel a szolgáltatással az ügyfeleinkkel kialakított kapcsolatunkat ,a folyamatos információ-cserével is, mindkét oldalról tovább építeni."

Sajtókapcsolat

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Elfogadom, hogy ez az oldal használja a sütiket (Cookies) elemzés, személyes tartalom és reklámok céljából.