TIMOCOM Logo

A JavaScript nincs aktiválva a böngészőjében.

A weboldal funkciói így korlátozottan láthatók és használhatók. A felhasználó élmény javítása érdekében kérjük, hogy aktiválja a JavaScript-et a böngésző beállításainál!

IAA Nutzfahrzeuge haszongépjármű kiállítás és vásár 2010: a TimoCom bemutatja a fuvarpiaci barométer alkalmazását

Hannover, 2010 szeptember 24.: a TimoCom Soft- und Hardware GmbH bemutat az idei hannover IAA haszongépjármű kiállításon egy igazi szenzációt. A logisztikai szolgáltatóknak megtartott sajtókonferencián fellebbentették a fátylat a fuvarpiaci barométer iPhone alkalmazásról. A felhasználók bárhol-bármikor megtekinthetik az aktuális, európai közúti fuvarozási piac helyzetét.

Az alkalmazás ötletét a TimoCom mindennapi munkája adta. „A verseny a fuvarozási-logisztikai piacon egyre keményebb. Ez azt jelenti, hogy az aktuális piaci helyzetre azonnal kell reagálni a legjobb ár elérése érdekében. Mobiltelefon manapság mindekinél van, így a fuvarpiaci barométer is mindig velünk lehet" - jegyezte meg Marcel Frings, a TimoCom chief representative-je.

A piac folyamatos figyelemmel kísérése mellet
a barométert használók azonnal profitálhatnak a számos piaci adat ismeretében, melyet a TimoCom, az európai piacvezető fuvar- és raktérbörze szolgáltatója bocsát mindenki rendelkezésére. Az adatok a napi 75.000 felhasználó által megosztott, 230.000 fuvar- és raktérajánlatból származnak, melyet a rendszer valós időben értékel, majd továbbítja az okostelefon kijelzőjére. Szerződések megtárgyalásakor is jó segítség lehet, hiszen mindig szemmel tarthatjuk hazánk, illetve más európai országok piaci helyzetét. A kis szoftverből egy olyan piaci ár meghatározásához alkalmas eszközt kapunk, amellyel minden alkalmazást használó rögtön reagálhat a fuvar- és raktérajánlatokra.

A következő iPhone-alkalmazás
pedig, a TimoCom által most bemutatott barométer továbbfejlesztett változata lesz. A fuvarpiaci barométer "Pro-Version"-je stastisztikai funkciókat is tartalmaz, mellyel betekintést nyerhetünk az elmúlt év, illetve a folyóév fuvar- és raktérajánlatok keresleti arányaiba.
A TimoCom fuvarpiaci barométer alkalmazásával minden a fuvarozásban-szállítmányozásban résztvevő, folyamatosan értesülhet az európai közúti fuvarozás aktuális helyzetéről. Az alkalmazás segítségével már nem mondhatjuk többé azt, hogy "sajnos ezt nem tudtam".

További információkat a TimoCom-ról és az alkalmazásról az alábbi oldalon talál: www.timocom.com.

Sajtókapcsolat

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Elfogadom, hogy ez az oldal használja a sütiket (Cookies) elemzés, személyes tartalom és reklámok céljából.