TIMOCOM Logo

A JavaScript nincs aktiválva a böngészőjében.

A weboldal funkciói így korlátozottan láthatók és használhatók. A felhasználó élmény javítása érdekében kérjük, hogy aktiválja a JavaScript-et a böngésző beállításainál!

IAA Nutzfahrzeuge kiállítás és vásár: a TimoCom új raktárbörzéjével nem áll többé üresen a raktár

Bemutatták a TimoCom új imagekampányát a Transportbotschaftert, azaz "A fuvarozás nagykövetét"

TIMOCOM Sajtóközlemények – Legyen mindig naprakész

IAA Nutzfahrzeuge kiállítás és vásár: a TimoCom új raktárbörzéjével nem áll többé üresen a raktár

a hannoveri kiállításon. Az idei hannoveri IAA Nutzfahrzeuge eseményen az európai piacvezető TC Truck&Cargo® fuvar- és raktérbörze, és a TC eBid® tenderkiírási platform szolgáltatója valami újat varázsolt elő a kalapból: méghozzá az Európában elérhető legnagyobb raktárbörzét. A webalapú platformnak köszönhetően a vállalatok elkerülhetik azt, hogy a raktár kongjon az ürességtől, így a kapacitásukat könnyebben ki tudják használni. Egy másik standnál pedig "A fuvarozás nagykövete" kampány első 111 napjának eredményeit ismerhették meg a látogatók, illetve egy képet kaphattak arról, hogy a jövőben milyen projektek várhatók még.


Európa legismertebb logisztikai kiállításán a TimoCom egy sajtókonferencia keretein belül fellibbentette a a fátylat a titokról. Az európai raktérbörzén 30.000 különböző raktárhelyre lehet keresni, 40 európai országból, amely segítségével az üresen álló raktárak számát csökkenteni lehet: ezáltal a kapacitást is jobban ki lehet használni.

Keressen vagy tegyen közzé raktárhelyet könnyen, gyorsan!
A raktárbörze előnye elsősorban a nagysága, hiszen számos európai ország ajánlatai között kereshetünk. Pár klikk az egész! A szabadon álló raktárak közül csak ki kell választani a kritériumoknak megfelelőt. Aki pedig raktárt szeretne közzétenni, szintén egyszerű dolga van. Az összes releváns információ megadásával a börzén növelheti annak az esélyét, hogy a raktárt keresők megtalálják.

"A fuvarozás nagykövete" kampány első eredményei
"A fuvarozás nagykövete" kampány záslóshajója, a TimoTruck kamion, is eljutott Hannoverbe. A kampány első 111 napjának eredményeit mindenki megismerhette a kiállításon. A „Hand in Hand durchs Land“ és a „Leben ohne LKW“ mellett, újabb projektekről is értesülhettek az érdeklődők. A jövőben szeretnének az ifjabb korosztály felé nyitni, vonzóbbá tenni számukra elsőorban a közúti biztonsággal kapcsolatos ismereteket.

A raktárbörzéről, az "A fuvarozás nagykövete" kampányról, valamint a TimoCom további termékeiről itt talál információkat: www.timocom.hués www.transportbotschafter.de.

Sajtókapcsolat

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24

Transzportlexikon – Fuvarozással kapcsolatos fogalmak, kifejezések

Elfogadom, hogy ez az oldal használja a sütiket (Cookies) elemzés, személyes tartalom és reklámok céljából.