TIMOCOM Logo

A JavaScript nincs aktiválva a böngészőjében.

A weboldal funkciói így korlátozottan láthatók és használhatók. A felhasználó élmény javítása érdekében kérjük, hogy aktiválja a JavaScript-et a böngésző beállításainál!

Még több lehetőség:

Ugye volt már olyan, hogy egy kis nassolnivalót vagy éppen valami frissítőt szeretett volna venni a benzinkúton vagy a sarki újságosnál? Ahhoz, hogy ez a szolgáltatás bárhol, bármikor az Ön rendelkezésére álljon, a Convenience Großhändler Lekkerland cég és kifinomult logisztikai rendszere a felelős. Egy éve használja a Lekkerland a gyors és egyszerű logisztikai szolgáltató keresés opciót, a TC eBid® webalapú, európai tenderkiírási platformon.


Mindent egy kézből

A Lekkerland Deutschland GmbH & Co. KG gondoskodik arról, hogy Németországban, 59.100 helyen (benzinkutak shopjaiban, kioszkokban, trafikokban és italboltokban) megtalálható legyen teljes készletnagyságban dohány, édesség, ital, food és non-food termék is. Európa-szerte ez 131.450 eladási helyet jelent.

Németországban jelenleg 434 teherautó, furgon és mélyhűtős kocsi áll rendelkezésre a feladatok teljesítéséhez. 2009-ben a német Lekkerland cég 6,72 milliárd Euro forgalmat könyvelhetett el. Németország-szerte 16 logisztikai központban, 3.500 munkatárs dolgozik azért, hogy az áruszállítás mindig teljes és kármentes legyen, valamint mindig "in time" történjen. Ez a folyamat megkívánja a logisztika, a nagykereskedelem és a szolgáltatások alapos ismeretét.

Együttműködések
A Lekkerland számos szolgáltatóval van partneri kapcsolatban, akik többek között a TC eBid® webalapú tenderkiírási platformon is megtalálhatók. A praktikus eszköz 2009 októbere óta van a piacon. A düsseldorfi székhelyű TimoCom Soft- und Hardware GmbH fejlesztette ki, akik az európai piacvezető fuavrbörzét, a TC Truck&Cargo®-t is, mellyel az azonnali megbízások piacán lehet tevékenykedni.

Folyamatköltségek csökkentése, átláthatóság növelése
2009 novembere óta profitál a Lekkerland a TC eBid® segítségével. Kénylemesen, biztonságosan és online teszi közzé a cég, a teljes- és részrakományokra vonatkozó tenderkiírásokat: legyen szó a régió logisztikai központjai közötti szállításról vagy éppen nemzetközi fuvarokról. A cég a frissáruk fuvarozásához elengedhetetlen, hűtőkocsikkal rendelkező szolgáltatókat is a TC eBid®-ben talál.

Heiko Schreck a Lekkerland AG & Co. KG logisztikai vezetője véleménye szerint: “TC eBid® teljesen megfelel a mi követelményeinknek: A szoftver egyszerű, gyakorlatban jól használható: Tenderkiírásainkat igényeinknek megfelelően, pár lépésben közzé tudjuk tenni. Ez az eljárás garantálja számunkra, hogy kizárólag releváns eredményeket érjünk el. A felhasználóbarát platform teljesen online működik, így sokkal gazdaságosabbak vagyuink és papírt is megspórolunk.“

A TC eBid®-nek köszönhetően a tendert kiíró cég egy optimalizált árajánlati listához jut. A teljes tenderkiírás menetét elektronikusan rögzítik, így egy jól áttekinthető és könnyen érthető Excel táblázatban dokumentálható. A tenderkiírás befejeztével a rendszer egy informatív, az eredményeket kiértékelő, releváns adatokkal ellátott elemzést bocsát az ügyfelek rendelkezésére.

Schreck urat az előnyök hamar meggyőzték:
„A beszerzési logisztikánk elvégzésében azok üzleti partnereink segítenek, akik minőségi előírásainknak megfelelnek. A TC eBid® segítségével számos kvilifikált szolgáltatót találtunk, akikkel sikerült hosszú távú szerződést kötni. A tenderkiírásokat közzétehető szoftver segítségével időt és pénzt takarítottunk meg. Továbbá a TC eBid®-del feltérképezhetjük a rakterek és árak aktuális piaci helyzetének alakulását.“

Sajtókapcsolat

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Elfogadom, hogy ez az oldal használja a sütiket (Cookies) elemzés, személyes tartalom és reklámok céljából.