TIMOCOM Logo

A JavaScript nincs aktiválva a böngészőjében.

A weboldal funkciói így korlátozottan láthatók és használhatók. A felhasználó élmény javítása érdekében kérjük, hogy aktiválja a JavaScript-et a böngésző beállításainál!

Sikertörténet

Az egyik fél a breszti illetőségű, belföldi fuvarozással foglalkozó Hinterland cég, a másik pedig a röviditalok készítésével foglalkozó La Martiniquaise. Elvben igen kevés az esély arra, hogy ez a két cég egymással találkozzon. Azonban mégis egy sikeres együttműködést tudhatnak magukénak. Találkozásuk nem volt véletlen: a TimoCom TC eBid® tenderkiírási platformjának köszönhető. Alant olvasható a La Martiniquaise és a Hinterland tapasztalata…

Teszteltük a platformot… majd rögtön elő is fizettünk rá!

2007-ben a La Martiniquaise cégcsoport 270 millió palack előállításával a második helyen állt Franciaországban az égetett szeszek gyártócégei között. Több mint 18 gyárral, 15 leányvállalattal rendelkeznek, akik az előállítástól kezdve a palackozásig mindennel tevékenykednek. Ez azt jelenti, hogy az előállított mennyiség szállításáról gondoskodni nem kis feladat.

Az egyre több relációban történő fuvarozás közben a La Martiniquaise mindig újabb és újabb partnereket keresett. Ebben az időben ismerkedett meg Lyet asszony – a beszerzési osztály vezetője – a TimoCom TC eBid® szoftverével. „Már régebb óta ismertük a TimoCom fuvar- és raktérbörze programját a TC Truck&Cargo®-t, de akkoriban még az árukibocsátóknak nem volt hozzáférésük. Pár hónapja a TimoCom előrukkolt az új tenderkiírási platformjával, a TC eBid®-del, amit már a gyártócégek is használhatnak. Kíváncsiak lettünk, az első adandó alkalommal teszteltük, majd elő is fizettünk rá!” – mondta Lyet asszony.
Klein úr, a Hinterland fuvarozási- és szállítmányozási cég üzletvezetője már régebb óta használja a TC Truck&Cargo® fuvar- és raktérbörzét. A tenderkiírási platformot pedig a TimoCom alkalmazásai között fedezte fel.

Profi és megbízható kapcsolatfelvétel

Az online felületen történő program használata mind az gyártócégeknek, mind pedig a fuvarozók, szállítmányozók számára egyszerű: az árukibocsátó közzétesz egy tendert, majd a szállítmányozási szolgáltató árajánlatot tesz erre. A platform előnye többek között abban rejlik, hogy a fuvarozással foglalkozó cégeket meg lehet szűrni. Lyet asszony hozzátette: „A TC eBid® megadja a lehetőséget arra, hogy a saját kritériumaink szerinti szolgáltatót hívjuk meg a tendereinkhez. Így egy olyan optimális listát kapunk, amivel megtekinthetjük ezen cégek árajánlatait. Olyan megbízható fuvarozót találni, aki az általunk felállított szempontok alapján a legmegfelelőbb, bizony nem egyszerű feladat, szerencsére ezzel az ismerettel a TimoCom rendelkezik.” A TC eBid® ezzel a megoldással és a különböző elemzési, szűrési lehetőségekkel sok időt megspórol az árukibocsátóknak.

Azonban a fuvarozóknak is megéri… Klein úr állítása szerint: „A TimoCom minőség-ellenőrzött tenderkiírási platformja megadja a lehetőséget számunkra, hogy biztonságos és megbízható körülmények között vegyük fel a kapcsolatot az árukibocsátókkal. Eközben szélesíthetjük ügyfélkörünket, és minket is könnyebben megtalálnak. Folyamatosan értesülünk az aktuális ajánlatokról, és reagálunk is ezekre – mind a francia, mind pedig a nemzetközi megkeresésekre. Egyértelműen megsokszorozta üzleti lehetőségeinket a TC eBid®.” A Hinterland számára tehát a TC eBid® platform egy olyan meghatározó eszközzé vált, amellyel hosszú távú szerződéseket tud megkötni, úgy ahogy a La Martiniquaise céggel is tette.

További előnyök: felhasználóbarát program és ingyenes tesztlehetőség

Mindkét cég egyetért abban, hogy tenderkiírási szoftver használata egyszerű. „Első lépésként le kellett csak töltenünk a programot. Fuvarozóként már volt hozzáférésünk a TC Truck&Cargo® fuvar- és raktérbörzéhez, így a TC eBid®-ben biztosított ingyenes árajánlat tételi lehetőséggel azonnal élhettünk.” – tette hozzá Klein úr. A La Martiniquaise az a cél lebegett, hogy egy olyan gyors és hatékony eszközt találjanak, amelynek használata könnyen megtanulható… erről meg is győződtek a tesztidőszakban.

Végezetül itt nemcsak arról van szó, hogy egy mindkét fél számára előnyös partnerkapcsolatot épített ki a két cég, hanem a további együttműködések során kiderült az is, hogy többek között az Antillákra szállított rum fuvarozására is vannak újabb lehetőségek. Ez egy olyan kiemelkedő üzleti kapcsolat, amely a TC eBid® nélkül nem jöhetett volna létre.


Sajtókapcsolat

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24

Transzportlexikon – Fuvarozással kapcsolatos fogalmak, kifejezések

Elfogadom, hogy ez az oldal használja a sütiket (Cookies) elemzés, személyes tartalom és reklámok céljából.