TIMOCOM Logo

A JavaScript nincs aktiválva a böngészőjében.

A weboldal funkciói így korlátozottan láthatók és használhatók. A felhasználó élmény javítása érdekében kérjük, hogy aktiválja a JavaScript-et a böngésző beállításainál!

TimoCom TRUCK & CARGO® online – most még több funkcióval!

Düsseldorf, 2007. március 15. – Gyorsabb és hatékonyabb: így néz ki a diszponálás jövője a TimoCom TRUCK & CARGO® online használatával. A fuvar- és raktérbörzék piacvezetője ügyfeleinek egy testre szabott megoldást kínál kapacitásuk optimális kihasználásra. Ezzel létrejött a legaktuálisabb fuvarbörze, mely most még több funkcióval rendelkezik!

A TimoCom Soft- und Hardware GmbH 10 éve kínálja a piaci verseny nyomása alatt álló fuvarozóknak és szállítmányozóknak azt a lehetőséget, hogy kapacitásukat optimálisan használják ki, ezzel egyidejűleg elkerülve az értelmetlen üresjáratokat. Ez az újító és intelligens rendszer a TimoCom TRUCK & CARGO® nevet viseli, amely Európa piacvezető fuvar- és raktérbörzéje! A TimoCom elsöprő sikere mindenekelőtt a helyes vállalati stratégiára vezethető vissza, ugyanis igyekezetük középpontjába a fuvarszervezőket és azok igényeit helyezték. A TimoCom a legújabb szoftver fejlesztésekor is ügyfeleik szükségleteire irányította figyelmét. Az eredmény a legfrissebb fuvarbörze-generáció, mellyel a diszpozíció még lendületesebbé válik: A TimoCom TRUCK & CARGO® online változata! Nemcsak az automatikus frissítés, ami az új műszaki finomítások egyike, hanem a javított teljesítmény is arra csábítja Európa fuvarozóit és szállítmányozóit, hogy áttérjenek erre az új programra.

Bár a TimoCom már folyamatos mozgásban van, a vállalat még most sem ül a babérjain! Továbbra is az újítás és a minőség a vállalat mottója. Ezért még ma érdemes kipróbálni a programot azon érdeklődőknek, akik a TimoCom TRUCK & CARGO® online-ból a maximáls teljesítményt szeretnék kihozni. A 2006 szeptemberétől kapható szoftvert most még több funkcióval szerezheti meg! Az új, fejlesztett opciók közé tartozik például 

 

  • az optimális ajánlatkezelés (most már lehetőség van pl. csak az új ajánlatokat megjeleníteni)
  • lehetőség van egy ajánlattevő minden ajánlatát lekérdezni 
  • összesen 4 felépítményre lehet keresni (ponyvás, dobozos, Jumbo … stb.) 
  • direkt ajánlatok lekérdezése 
  • egyidejűleg 5 viszonylatból lehet keresni. 

A TimoCom ügyfelei számára ezek a plusz opciók azt jelentik, hogy a folyamatosan növekvő adatbázissal – ahol jelenleg 172 000 naponta frissülő fuvar- és raktérajánlat található – még hatékonyabban tudnak tervezni, mint eddig. A TimoCom a maga részéről tovább folytatja tevékenységét a gyorsuló fejlődés sikeres útján. Ennek megfelelően a vállalat magabiztosan és optimalistán tekint a jövőbe. Manapság az innovatív fuvar- és raktérbörzék – mint amilyen a TimoCom TRUCK & CARGO® – már döntő részben hozzájárulnak ahhoz, hogy a diszponálás a jövőben is gyorsan, egyszerűen és gazdaságosan menjen végbe.

Sajtókapcsolat

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24

Transzportlexikon – Fuvarozással kapcsolatos fogalmak, kifejezések

Elfogadom, hogy ez az oldal használja a sütiket (Cookies) elemzés, személyes tartalom és reklámok céljából.