TIMOCOM Logo

A JavaScript nincs aktiválva a böngészőjében.

A weboldal funkciói így korlátozottan láthatók és használhatók. A felhasználó élmény javítása érdekében kérjük, hogy aktiválja a JavaScript-et a böngésző beállításainál!

TimoCom bemutatja Európa legnagyobb raktárbörzéjét

Keressen vagy tegyen közzé raktárhelyet könnyen, gyorsan

Düsseldorf / Hannover, 2012-09-19. A TimoCom Soft- und Hardware GmbH bemutatja az idei hannoveri IAA haszongépjármű kiállításon az Európa-szerte elérhető raktárbörzét. A raktárbörze a TimoCom termékportfóliójának legújabb szoftvere, így az azonnali és a hosszú távú fuvarmegbízások mellett, raktározási lehetőségeket is kínál. Fontos: más szektoroknak is érdekes lehet a raktárbörze. Ugyanis a raktárhely keresés nemcsak a logisztikában, szállítmányozásban, fuvarozásban dolgozó cégeknek érdeke.

„A raktárbörzével már a kezdettől fogva Európa piacvezetői vagyunk. Rengeteg energiát fektettünk az előkészületekbe, hogy ügyfeleink számára elérhető legyen 30.000 raktárhely" - mondta el Marcel Frings, a TimoCom vezető képviselője. "Azonban ez nem minden. Abból indulunk ki, hogy az iparához szorosan nem köthető cégek is használhatják a raktárbörzét, a TimoCom hatalmas európai kapcsolatrendszerét kihasználva."

A rendszer egyszerű és hatékony:
a raktárbörze úgy működik, mint egy virtuális piactér. A felhasználónak meg kell adnia a raktárkeresési kritériumokat (pl.: raktár típusa, nagysága, telephelye), és ezeknek megfelelően számos találat közül választhatja ki a számára megfelelőt. Így a TimoCom ügyfelei gyorsan és rugalmasan reagálhatnak az esetleges raktárhiányos időszakokban.
Természetesen fordítva is működik a folyamat. A raktárhelyet ajánlók közzétehetik a börzén – a releváns információk megadása mellett – szabad raktáraikat, így őket is könnyen megtalálják. Ezáltal raktáraik nem fognak üresen állni és kapacitásukat mindig ki lehet használni.
„A szállítmányozási és logisztikai szektor számára a raktárbörze, az európai piacvezető TC Truck&Cargo®fuvar- és raktérbörzével, valamint a TC eBid®, tenderkiírási platformmal együtt ideális és hatékony eszköz a mindennapokban" - tette hozzá Frings.
Jó eséllyel lehet taláni a raktározási igényenknek megfelelő megoldást a raktárbörzén. A TimoCom által működtetett börzén 40 európai ország, 30.000 raktárhelye közül választhat! Ehhez pedig kapcsolódik a TimoCom kiterjedt szolgáltatás palettája.

A legfontosabb adatok:
- 30.000 raktározási lehetőség, 40 európai országban
- Legnagyobb európai ajánlati adatbázis
- 24 nyelven elérhető
- A TimoCom ügyfelei számára 2013 március 31-ig ingyenes

Hogyan profitálhatnak az ügyfelek?
- Megfelelő raktárhelyet találhat egész Európában és közzéteheti saját raktározási lehetőségeit is
- Nincs többé üres raktár
- Kapacitását jobban kihasználhatja
- Rugalmas reagálás a nehezebb gazdasági helyzetben

A raktárbörzéről, valamint a TimoCom további termékeiről itt talál: www.timocom.hu!
    

Sajtókapcsolat

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24

Transzportlexikon – Fuvarozással kapcsolatos fogalmak, kifejezések

Elfogadom, hogy ez az oldal használja a sütiket (Cookies) elemzés, személyes tartalom és reklámok céljából.