TIMOCOM Logo

A JavaScript nincs aktiválva a böngészőjében.

A weboldal funkciói így korlátozottan láthatók és használhatók. A felhasználó élmény javítása érdekében kérjük, hogy aktiválja a JavaScript-et a böngésző beállításainál!


TIMOCOM Mobil

Alkalmazás tabletre és okostelefonra. Használja a TIMOCOM-ot mobillal is!

Európa legnagyobb transzportplatformját bármikor és bárhonnan elérheti! Amilyen egyszerű, olyan nagyszerű: Csak töltse le a TIMOCOM fuvarpiaci barométer alkalmazását, amelynek segítségével hozzáférhetők az Ön által előfizetett TIMOCOM termékek. Teljesen mindegy, hogy a fuvarbörzét, a tenderkiírási platformot, a járműkövető és kalkulációs modult, a fuvarjegyzéket vagy a raktárbörzét használja - csak jelentkezzen be a TIMOCOM-fiókjába: ezzel az alkalmazással bárhol diszponálhat.*

AppStores QR-Code

Az Ön előnyei:

Teljes értékű hozzáférés az Ön TIMOCOM-fiókjához, akár útközben is
Azonnal tud reagálni az új üzleti lehetőségekre
Európa-szerte találhat fuvart és rakteret is közzétehet
A GPS-járműkövetésnek köszönhetően mindig tudja, hogy hol tartózkodik a járműve
Bármikor részt vehet tenderkiírásokban
Rugalmasan kezelheti raktárfelületeit és kiadó raktárt is kereshet
Mobil hálózat a TC Profile®-ban található cégprofilnak köszönhetően

Jelen lenni a piacon: mindig és mindenhol

Használja a TIMOCOM-ot mobillal! - Fuvarpiaci barométer alkalmazás

A TIMOCOM mobil hozzáférését integráltuk a fuvarpiaci alkalmazásba. A felhasználók mindig elérhetik a legfrissebb piaci adatokat az európai közúti fuvarozás iparágából. Ezek ismeretében az ártárgyalások sem okozhatnak gondot. A TIMOCOM-mal Ön bárhol és bármikor bevethető - a következő üzleti lehetőség az Ön kezében, egy kattintásnyira van.

*Mobil végfelhasználói eszközön történő használathoz regisztrálni kell egy számítógépet is. Minden további mobil végfelhasználói eszközön való használathoz újabb TIMOCOM Account (fiók) szükséges.

TIMOCOM fuvarpiaci barométer

A fuvarpiaci barométer megmutatja az európai közúti fuvarozás aktuális képét a fuvar- és raktérkapacitások tekintetében. Valamint aktuális képet ad az európai fuvarozási és szállítmányozási szektorról. A diszponensek az irodából is könnyen megbecsülhetik, hogy miként fest a fuvar- és raktérhelyzet egyes országokban. A cégek ezzel az eszközzel jobban reagálhatnak az áringadozásra, megkönnyítve diszpozíciós munkájuk tervezését. A fuvarpiaci barométer a legnagyobb segítség a piaci árak meghatározásában.

TIMOCOM fuvarpiaci barométer - A praktikus eszköz nagyobb átláthatóságért és rálátásért

Honnan származnak az adatok?

Az európai fuvarbörzék között piacvezetőként, a TIMOCOM mindig a legfrissebb információkat szolgáltatja. A TC Truck&Cargo® fuvarbörzén több, mint 127.000 európai felhasználó tesz közzé naponta akár 750.000 nemzetközi raktér- és fuvarajánlatot, amit a fuvarpiaci barométer valós időben jelenít meg.

Transzportlexikon – Fuvarozással kapcsolatos fogalmak, kifejezések

Elfogadom, hogy ez az oldal használja a sütiket (Cookies) elemzés, személyes tartalom és reklámok céljából.