TimoCom Logo

A JavaScript nincs aktiválva a böngészőjében.

A weboldal funkciói így korlátozottan láthatók és használhatók. A felhasználó élmény javítása érdekében kérjük, hogy aktiválja a JavaScript-et a böngésző beállításainál!
TimoCom – A piacvezető az európai fuvar- és raktérbörzék között!

Mi mozgatjuk Európát!TimoCom – Összehozzuk a szállítmányt a raktérrel

Mint minden sikertörténet, ez is egy hiányzó szolgáltatás pótlásával kezdődött. 1997 áprilisában a szállítmányozó Jens Thiermann egy Európa-szerte használható platformot keresett a fuvarmegbízásainak. De amiket talált, azok nem feleltek meg az elvárásainak. Végül elhatározta: Ezt megcsinálom saját magamnak! Így alapította meg a TimoCom Soft- und Hardware GmbH-t és minden hétvégéjén és szabadidejében a fuvar- és raktérbörze fejlesztésén dolgozott.

A bátor kezdés után mára egy sikeres IT-specialista középvállalkozássá nőtte ki magát az európai fuvarozói és logisztikai szakmában. A TimoCom, mint vállalkozás Európa legnagyobb fuvarozási platformjaként működik, ahol naponta több, mint fél millió nemzetközi fuvar- és raktérajánlatot tesznek közzé. A platform egy logisztikai hálózat több, mint 36.000 ellenőrzött céggel.

Az IT vállalkozás különlegessége és nemzetközi mivolta abban rejlik, hogy a Düsseldorf melletti Erkrathban lévő központon kívül még Csehországban, Lengyelországban és Magyarországon is képviseletek működnek, így több, mint 400 alkalmazottja van a cégnek 24 országból. A cégvezetést az alapító a fiával, Tim Thiermannal osztja meg. Így valósul meg a vállalat irányítása a sok éves tapasztalatokkal és az új perspektívákkal. Közösen számos mérföldkőre tekinthetnek vissza a vállalkozás életéből.

Transzportlexikon – Fuvarozással kapcsolatos fogalmak, kifejezések

Elfogadom, hogy ez az oldal használja a sütiket (Cookies) elemzés, személyes tartalom és reklámok céljából.