Használja bélyegzőnket és kitüntetésünket!

Tegye egyértelművé a TIMOCOM bélyegzőivel, hogy Ön megbízható és felelősségtudatos!

TIMOCOM ID TIMOCOM Cash Care TIMOCOM Green We Can
Andy Verstrepen, Cargoliner Belgium BVBA
"A honlapunkun elhelyeztt TIMOCOM ID bizalmat ébreszt megbízóinkban - olyan, mint egy hivatalos bélyegző. Ennek köszönhetően számos szerződést sikerült már megkötnünk."
Andy Verstrepen, Cargoliner Belgium BVBA

Tény: a TIMOCOM ügyfelei könnyebben találnak új üzleti partnereket. A szállítmányozási piacon referenciaként is használható a bélyegző. Fontos: az Európa legnagyobb transzportplatformját működtető TIMOCOM sokat tesz a börze biztonságáért, így leendő ügyfeleit igyekszik nagy körültekintéssel leellenőrzi. Mutassa meg, hogy Ön megbízható üzleti partner és helyezze el TIMOCOM ID-ját cége weboldalán!

Hogy jelenik meg a weboldalán a TIMOCOM ID?

A válasz egyszerű: hívja a TIMOCOM ügyfélköri kapcsolattartóját a +36 22 515 950-es telefonszámon és megkapja a TIMOCOM ID-ját tartalmazó, személyre szabott HTML-kódot!

Alfred Pesendorfer, All Fred Logistics sp. zo .o.
A TIMOCOM CashCare bélyegzőjével nyomatékosítjuk, hogy kintlévőségeink kezelésében a TIMOCOM segít.
Alfred Pesendorfer, All Fred Logistics sp. zo .o.

Ha Önt nem fizetik ki vagy késnek a kifizetések, az hatással lehet cége működőképességére Ezt nem kell megvárnia: A TIMOCOM CashCare bélyegző segít követeléseinek még nagyobb hangsúlyt adni!

Tovább...

Az inkasszó szolgáltatásunk megéri a pénzét!

A rosszul fizető ügyfelek minden cég számára veszélyforrást jelentenek. A késedelmesen fizetők okozta esetleges problémák esetén akcióba lép a TIMOCOM ügyvédje, Alexander Oebel és csapata. Valamennyi TIMOCOM-ügyfél rendelkezésére állnak a nyitott követelések bíróságon kívüli behajtásában, az elmúlt évben 89 %-os hatékonysággal tudták beszedni a kintlévőségeket. Valamint az inkasszó osztálynak van még egy kellemes mellékhatása: a fekete bárányok hozzáférését korlátozzuk a szoftverhez, így meg sem próbálnak később újra tagok lenni.

Közösen a cél felé

 • Inkasszó szolgáltatás 2003 óta (hivatalos hatósági jóváhagyással).
 • Szakértői tanácsadás és támogatás.
 • Anyanyelvű segítség.
 • Következetes és gyors követeléskezelés.

Használja Ön is inkasszó szolgáltatásunkat. A 15 Eurós feldolgozási költség mellett, kizárólag sikeres behajtás esetén számítunk fel sikerdíjat, azt is a hatályban lévő, német törvények szerint.

A digitális TIMOCOM CashCare-bélyegző használati feltételei

 1. A TIMOCOM CashCare bélyegző felhasználhatja számláin, emlékeztetőin, figyelmeztető levelein, e-mail aláírásában úgy, mint egy logót, illetve a HTML-kódot honlapjára integrálhatja ingyenesen. Csak azon cégek vagy egyéni vállalkozók használhatják ezen bélyegzőket, akiknek érvényes szerződésük van a TIMOCOM-mal és rendelkeznek TIMOCOM ID-val.
 2. A bélyegző a nyitott követelések behajtását hivatott segíteni és a kifizetési folyamatokat meggyorsítani.
 3. A szerződés minden további indoklás nélkül megszűnik az alábbi esetekben a TIMOCOM részéről, ha
  1. a bélyegzőt nem rendeltetésszerűen vagy nem a képen látható formában használják;
  2. a kedvezményezett a forráskódot valamilyen módon megváltoztatja, manipulálja;
  3. a bélyegzőt olyan weboldalakon vagy dokumentumokon használják fel, amelyek alkalmasak a TIMOCOM-ot és/vagy a TIMOCOM szolgáltatásainak megsértésére, továbbá sérti a TIMOCOM szellemi tulajdonjogait, megsértik a törvényeket vagy a közerkölcsbe ütköznek.
 4. Ha a szerződő fél a 3. Bekezdés egyik rendelkezését megsérti, a TIMOCOM fenntartja a jogot arra, hogy ez esetben kárpótlási szándékkal vagy kártérítési kérelemmel éljen.
 5. A felek jogosultak bármikor, értesítés nélkül, bármilyen okból felmondani ezt a megállapodást minden hónap 15. napjáig és minden hónap végén. A használati jogok gyakorlása minden esetben a két fél szerződésbontása után fejeződik be.

Építse be vállalati kommunikációjába a bélyegzőt!

 • Adjon még nagyobb hangsúlyt követeléseinek!
 • A TIMOCOM nemzetközi Inkasszó Osztály segítségével előnyőkre tehet szert.
 • Ezen kívűl, amiből Ön még profitálhat: az a nemzetközi szakértelem, gyorsaság és hatékonyság.
 • Éljen a lehetőséggel, hiszen inkasszó osztályunk több, mint 87%-os sikeraránnyal működik 1, 2.
 1. A TIMOCOM CashCare Inkasszó szervíz megbízásával
 2. összehasonlításképpen: más követeléskezeléssel foglalkozó cégeknél ez az arány átlagosan 50% (www.inkasso.de)
Helyezzen el egyértelmű jelet a honlapján a TIMOCOM CashCare bélyegzővel!

Másolja be a html kódot a megfelelő helyre a honlapján. Ha segítségre van szüksége, forduljon adott esetben a Webmesteréhez.

TIMOCOM Cash Care
Willi Kellershohn, SPEDITION KELLERSHOHN GmbH & Co. KG
"A zöld logisztika stratégiai fontosságúvá lépett elő a vállalatok számára kiemelt szerepet játszik a versenyképesség megtartásában. A "Green we can" bélyegzővel megmutathatom, hogy környezetbarát módon működik vállalkozásunk."
Willi Kellershohn, SPEDITION KELLERSHOHN GmbH & Co. KG

TIMOCOM ügyfél? Érezze magát kitüntetve!

TIMOCOM-ügyfélként mutassa meg Ön is, hogy környezetbarát a vállalkozása! A transzportplatformunk segítségével elkerülheti a környezetkárosító üresjáratokat.

Mutassa meg üzletfeleinek, hogy nem csak a környezetet kíméli, hanem megbízható partner a logisztikában is.

Tovább...

Megállapodás a TIMOCOM "Green we can" bélyegző használatáról

A TIMCOM "Green we can" logóját integrálhatja weboldalára, amivel megmutathatja, hogy Ön és cége környezetbarát módon működik. Mielőtt a TIMOCOM által ellenőrzött HTML-kódot a weboldalán használni tudná, el kell fogadnia az alábbi szerződési feltételeket.

 • A TIMOCOM díjmentesen rendelkezésre bocsájtja a "Green we can" bélyegző HTML-kódját a kedvezményezett részére. A kedvezményezett jogosult ezen kódot a weboldalára beépíteni.
 • A "Green we can" bélyegző célja, hogy elősegítse a környezettudatos gondolkodást és ösztönözze a környezetbarát termékek keresletét.
 • A szerződés minden további indoklás nélkül megszűnik az alábbi esetekben a TIMOCOM részéről, ha
  1. a "Green we can" bélyegzőt nem rendeltetésszerűen vagy nem a képen látható formában használják;
  2. a kedvezményezett a forráskódot valamilyen módon megváltoztatja, manipulálja;
  3. a "Green we can" bélyegzőt olyan weboldalakon vagy dokumentumokon használják fel, amelyek alkalmasak a TIMOCOM-ot és/vagy a TIMOCOM szolgáltatásainak megsértésére, továbbá sérti a TIMOCOM szellemi tulajdonjogait, megsértik a törvényeket vagy a közerkölcsbe ütköznek.
 • Ha a szerződő fél a 3. Bekezdés egyik rendelkezését megsérti, a TIMOCOM fenntartja a jogot arra, hogy ez esetben kárpótlási szándékkal vagy kártérítési kérelemmel éljen.
 • A felek jogosultak bármikor, értesítés nélkül, bármilyen okból felmondani ezt a megállapodást minden hónap 15. napjáig és minden hónap végén.
Helyezze el weboldalán a "Green we can" bélyegzőt most!

Másolja be a html kódot a megfelelő helyre a honlapján. Ha segítségre van szüksége, forduljon adott esetben a Webmesteréhez.

TIMOCOM Green We Can
Fel