TIMOCOM Augmented Logistics

A TIMOCOM új márka-megjelenése

Változik a logisztikai szakma. A TIMOCOM is. Új küldetésünk és jövőképünk van a jövőnkről és a szakma jövőjéről. Ez az új stratégiai irány tükröződik új megjelenésünkben.

Melyik kérdés érdekli?

A logó, a szlogen és a fuvarozási platform megnevezés. A kék színt megtartjuk.
Változóban van a logisztikai szakma, és a TIMOCOM is változik. Megbízókat és vállalkozókat, gépeket és rendszereket, adatokat és hozzáadott értékeket kötünk össze. Integrálódunk ügyfeleink folyamatába, az előkészítéstől a lebonyolításig. Felhasználóink helyett és felhasználóinkkal kommunikálunk, hogy folyamatosan javuljunk. Mindezt és még sok minden mást mutat a TIMOCOM új logója.
Az új logót az IAA 2018-on, Hannoverben, szeptember 20-án vezetjük be. Utána eltart majd egy ideig, mire mindent átállítunk. Úgyhogy lehetséges, hogy ebben az időszakban itt-ott még a régi logó lesz majd látható.
Az a küldetésünk, hogy okossá, biztonságossá és egyszerűvé tegyük a logisztikát. Ezt fejezi ki röviden és tömören az új szlogenünk: kiterjesztett logisztika. Az angol „augmented” szó magyarul azt jelenti: kiterjesztett, javított, megerősített, megnagyobbított és fokozott. Ezért tökéletesen illik ahhoz, amit csinálunk. Ugyanis a TIMOCOM mindegyik továbbfejlesztése okosabbá, biztonságosabbá és egyszerűbbé teszi felhasználóink mindennapi munkáját. Így bővítjük illetve javítjuk ügyfeleink - ás ezzel a teljes logisztikai szakma - lehetőségeit, hogy még eredményesebbek legyenek. Röviden: A kiterjesztett logisztika a logisztika kiterjesztése okos, biztonságos és egyszerű megoldásokkal, amivel a mindennapi kihívásokban segítünk a TIMOCOM ügyfeleinek.
Büszkék vagyunk arra, hogy felhasználóinknak a jövőben is nyújtani tudjuk Európa legnagyobb fuvarbörzéjének összes előnyét. A TIMOCOM ugyanakkor már jó ideje több, mint csupán fuvarbörze vagy platform, amely egyedül a szállításra összpontosít. A TIMOCOM sok különböző alkalmazás, szolgáltatás és interfész összessége. Ezek az egyes elemek úgy vannak hálózatba szervezve, hogy szisztematikusan együttműködnek. Ehhez zárkózunk most fel a kommunikációnkban is, és tesszük meg a következő logikus lépést. A TIMOCOM Európa első okos logisztikai rendszere (smart logistics system).
Nincs. A meglévő szerződésekben és megállapodásokban nem lesz semmi változás. Az elérési utak és a TIMOCOM-hozzáférés is ugyanaz marad.
Igen. A TimoCom Soft- und Hardware GmbH új neve TIMOCOM GmbH lesz, a társasági forma tehát ugyanaz marad. Ugyanakkor megváltozik a cím is; az új cím: Timocom Platz 1, 40699 Erkrath.

Nem kapott választ a kérdésére? Akkor forduljon egyszerűen vállalati kommunikációs osztályunkhoz:

presse@timocom.com

Fel