skip navigation
13.02.2017

Minden aktív cégnek fontos a börzén való részvétel

„Amíg egy cég fent van a TimoCom-on addig nagy esély van egy beragadt tartozás behajtására.”

A Trans-Sped Cégcsoport 1990 óta van jelen a logisztikai piacon. Mint nemzetközi szállítmányozó vállalkozás kezdte meg tevékenységét. Az elmúlt 24 évben a logisztika különböző ágait kiszolgáló leányvállalatokkal, valamint országos irodahálózattal és divíziókkal 500 főt meghaladó cégcsoporttá fejlődött. A megbízók teljes körű logisztikai kiszolgálása érdekében a vezetőség nagy figyelmet fordít az erőforrások fejlesztésére, az új megoldások alkalmazására. Kiemelt figyelmet kap az árubiztonság növelése és a szakmai tudás állandó fejlesztése. Országos irodahálózattal, 170.000 m2-t meghaladó fedett raktárkapacitással, 100-nál több közúti gépjárművel, rugalmasan és magas minőséggel áll a megbízók rendelkezésére.

Katona Csillával, a kintlévőség kezelés munkatárssal beszélgettünk.

TC: Mióta használja a TimoCom CashCare szolgáltatásunkat?

KCS: 2007 óta használom az inkasszó szolgáltatásukat. 2007-ben vettem át cégünk kintlévőség kezelését és az akkori - azóta már nyugdíjas- szállítmányozási csoportvezető mutatta meg nekem ezt a szolgáltatást.

TC: Elmesélne egy olyan esetet, amelynél szolgáltatásunknak köszönhetően került pont az ügy végére?

KCS: Nemrégiben cégünkbe beolvadt egy másik cég és sajnos sok régi (150-200 napos) lejárt tartozást is kaptunk ezzel a beolvadással. Hiába küldtem ezeknek a cégeknek több héten keresztül fizetési felszólításokat, nem fizettek, nem is reagáltak. Ezután küldtem e-mailben egy utolsó felszólítást, hogy amennyiben továbbra sem fizetnek, átadom a tartozást a TimoCom inkasszóosztályának. Néhány napon belül (1-2 kivételével) minden cég átutalta a tartozását.

TC: Mikor gondolja úgy, hogy saját erején és kapacitásán felül át kell adni egy kérdéses ügyet a TimoCom CashCare részére, mi az a plusz, amelyben szolgáltatásunk egy hosszadalmas jogi tárgyalássorozat előtt megoldást nyújthat?

KCS: Amikor semmilyen megkeresésre nem kapok visszajelzést a felszólított cégtől, akkor szoktam igénybe venni ezt a szolgáltatást. Amíg egy cég fent van a TimoCom-on addig nagy esély van egy beragadt tartozás behajtására, mert minden aktív cégnek fontos a börzén való részvétel. Ez egyfajta garanciát is jelent a fuvardíj kifizetésére. Cégünknél jogi eljárás megindítása előtt vagy más behajtócégnek történő átadás előtt mindig a TimoCom-mal történő behajtás az első, mert sikeres behajtás esetén időt és pénzt is spórolhatunk.

TC: Mi a véleménye szolgáltatásunkról?

KCS: A szolgáltatás nagyon hatékony, kedvező sikerdíjjal. Más cégeknek is ajánlanám a TimoCom CashCare-t!

Az inkasszó szolgáltatásunk megéri a pénzét!

A rosszul fizető ügyfelek minden cég számára veszélyforrást jelentenek. A késedelmesen fizetők okozta esetleges problémák esetén akcióba lép a TimoCom ügyvédje, Alexander Oebel és csapata. Valamennyi TimoCom-ügyfél rendelkezésére állnak a nyitott követelések bíróságon kívüli behajtásában, az elmúlt évben 89 %-os hatékonysággal tudták behajtani a kintlévőségeket.

Követelésbehajtó osztályunknak ezen kívül van még egy különleges hatása: megpróbáljuk elriasztani a problémás cégeket szoftverünk használatától, így némely fekete bárány meg sem próbál jelentkezni hozzánk.

Használja Ön is inkasszó-szolgáltatásunkat! A 15,00 € feldolgozási költség mellé, kizárólag sikeres behajtás esetén számítunk fel sikerdíjat, azt is a hatályban lévő német törvények szerint.

Fel