A TimoCom fuvarozói platform együttműködése az UTA-val

Az IT-specialista cég az UTA üzemanyagtöltő állomásaival további hasznos helyeket (POI) integrált a nyomkövető szolgáltatásába

Megosztás itt:
18.01.2018

A TimoCom-mal már az útvonaltervezésnél üzemanyagtöltő állomásokkal is kalkulálhat.  A szervíz- és üzemanyagkártya kibocsátóval, az UTA-val (UNION TANK Eckstein) bővíti szolgáltatásait Európa vezető fuvarozói platformja a digitális szolgáltatási skáláját.

A szervíz- és üzemanyagkártya kibocsátóval, az UTA-val (UNION TANK Eckstein) bővíti digitális szolgáltatási skáláját Európa vezető fuvarozói platformja. Ezek máris elérhetővé válnak a TimoCom útvonaltervező alkalmazása közben. "Így lehetőséget biztosítunk ügyfeleinknek arra, hogy az útvonalaikat még hatékonyabban és kényelmesebben tervezzék meg", mondja  Gunnar Gburek a TimoCom szóvivője.

 

A hozzáférést több, mint 120.000 TimoCom felhasználó kapta meg a TC eMap® kalkulációs és nyomkövető alkalmazáson keresztül. A tervezésnél az is megjelenítésre kerül, hogy melyik töltőállomás csatlakozott az UTA hálózatához. Közel 2,6 millió útvonalat terveznek és kalkulálnak a TC eMap® segítségével havonta.

 

A sofőrök, akik az okostelefonjukkal vagy tabletjükkel tájékozódnak a TimoCom fuvarozási platformján, az UTA logóra koppintva további információkat jeleníthetnek meg ahelyett, hogy további applikációt vagy szoftwert kellene letölteniük. Így ezek a mobileszközök hasznos információkkal szolgálnak az autóvezetőnek a nyitvatartási időről, az őrzött parkolókról, a nagy teljesítményű kútoszlopokról és az elérhető üzemanyag típusokról. Németország-szerte 12.000 töltőállomás csatlakozott az UTA hálózathoz.

 

"Közlekedési szolgáltatóként ott kell jelen lennünk, ahol ügyfeleink vannak. Emiatt is a TimoCom, mint Európa legnagyobb fuvarozói platformja az ideális partner számunkra", nyilatkozta Volker Huber az UTA Vezetője.

 

 

 

 

 

 

Fel

Hozzájárulok, hogy az oldal elemzésekhez, személyre szabott tartalmakhoz és hirdetésekhez sütiket használjon. Tudjon meg többet