skip navigation

Van kedve egy különleges TimoCom Ügyféltalálkozóhoz?

Most megéri sietni!

Megosztás itt:
14.03.2018

Miért nem létezik itthon egy olyan rendezvény, amin érdekes workshopokon és hasznos szakmai előadásokon lehet részt venni? Ráadásul minden jelenlévő a fuvarozói platform tagja! Mostantól létezik! Szeretettel meghívjuk a TimoCom Ügyféltalálkozó 2018 - Networking - Talks – Workshops rendezvényünkre 2018. 04. 12-13-ára a székesfehérvári Best Western Plus Lakeside Hotel-be!

Szeretettel meghívjuk a TimoCom Ügyféltalálkozó 2018 - Networking - Talks – Workshops rendezvényünkre 2018. 04. 12-13-ára a székesfehérvári Best Western Plus Lakeside Hotel-be
Megosztás itt:

A programról:

-          TimoCom specialistáink workshopjai a TC Transport Order® megbízáskezelőtől a TC Truck&Cargo® fuvar- és raktérbörzéig

-          Hasznos szakmai előadások követeléskezelésről, vagyonbiztonságról (MBF), kárrendezésről, palettacseréről (EPAL) és árubiztosításról (SCHUNCK Group)

-          Továbbá közös ebéd és gálavacsora, Trabarna Stand Up előadása és Disco DJ Szabadkaival

-          Választható kétágyas vagy egyágyas elhelyezéssel, hogy a másnap kipihenten kezdődhessen

Ezt a rendezvényt ne szalassza el! Jelentkezzen az alábbi linken és biztosítsa be magának a limitált helyek egyikét! Jelentkezési határidő: 2018. 03. 30.

-          Részvételi díj szállás nélkül, 18.900 HUF

-          Részvételi díj szállással, 29.900 HUF

 

Regisztráció

 

Örülünk, hogy személyesen is találkozhatunk és két izgalmas napot tölthetünk el Önnel! További kérdések esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot Barta Tamással a TBarta@timocom.com e-mail címen!

 

Üdvözlettel:

az Ön TimoCom-csapata

Fel