skip navigation

#WeTrustInLogistics

A TIMOCOM az összes felhasználó esetében feloldja az IP-korlátozást. Akik még nem tesztelték rendszerünket, azok 2020.07.01-ig szerződéskötési kötelezettség nélkül kipróbálhatják a fuvar- és raktárbörzét.

A koronavírusnak hosszabb távú következményei vannak az európai társadalom egészére nézve. A logisztikai ágazatnak új kihívásokkal kell szembenéznie annak érdekében, hogy továbbra is biztosítani tudja Európa minden lakosa számára a szállítási láncok működését és az ellátást. A vírusnak ugyanakkor mélyreható gazdasági hatásai is vannak a fuvarozási és logisztikai vállalatokra.

A TIMOCOM a jelenlegi helyzetben sürgősségi támogatást szeretne nyújtani. Átmenetileg feloldjuk a licenceinkre vonatkozó IP-korlátozásokat. Ezzel lehetővé tesszük felhasználóink számára, hogy a rendszerünkbe – beleértve a fuvar- és a raktárbörzét is – történő bejelentkezéshez használt új IP-cím ellenőrzését követően otthonról végezhessék a munkájukat

. Ezenkívül azok, akik most jelentkeznek be újonnan vállalkozásukkal, 2020.07.01-ig szerződéskötési kötelezettség nélkül használhatják a szolgáltatásainkat. Ezekkel az intézkedésekkel, meglévő ügyfélhálózatunknak köszönhetően gyorsan megszüntethető a rövid távú szállítási kapacitáshiány, illetve kielégíthető a raktárkereslet.

A TIMOCOM vállalatnál bízunk abban, hogy a rendelkezésünkre álló eszközökkel és együttes erővel legyőzhetjük ezeket a kihívásokat. #WeTrustInLogistics

1
 
 
2
 

Először szükségünk van néhány információra az Ön vállalatáról. Kérjük, hiánytalanul töltse ki az űrlapot, majd kattintson a „tovább” gombra.

Most már csak néhány Önnel kapcsolatos adatra és az Ön elérhetőségeire van szükségünk. Ezt követően a „Regisztráció most” gombra kattintva elküldheti regisztrációját.

Sikerült!

Még fontos információk hiányoznak. Kérjük a mezőket teljesen kitölteni.

A Smart Logistics System, valamint a TIMOCOM szolgáltatásai ipari, kereskedelmi, fuvarozó és logisztikai vállalatoknak szólnak. Jelenleg nincs magánszemélyeknek szóló ajánlatunk.

A cirillbetűs írással beírt szöveget a rendszer automatikusan átírja (ГОСТ Р 52535.1-2006 (2010-2012)).

A cirillbetűs írással beírt szöveget a rendszer automatikusan átírja (ГОСТ Р 52535.1-2006 (2010-2012)).

A cirillbetűs írással beírt szöveget a rendszer automatikusan átírja ('Transliteration Standard' – BGN / PCGN 1952 -> 2013).

A görög betűkkel beírt szöveget a rendszer automatikusan átírja (ΕΛΟΤ 743).

A cirillbetűs írással beírt szöveget a rendszer automatikusan átírja (ГОСТ Р 52535.1-2006 (2010-2012)).

A cirillbetűs írással beírt szöveget a rendszer automatikusan átírja (ГОСТ Р 52535.1-2006 (2010-2012)).

A cirillbetűs írással beírt szöveget a rendszer automatikusan átírja ('MZ Standard').

A cirillbetűs írással beírt szöveget a rendszer automatikusan átírja ('Национальный стандарт' (National Standard)).

A „Regisztráció most” gombra kattintva Ön elfogadja a következőt: Általános Szerződési Feltételek. Ezzel nem keletkeznek költségek.

Vissza

A TIMOCOM ingyenes átállást biztosít a home office-ban történő használatra

Csak töltse le szoftverünket az otthoni munkavégzéshez használt eszközre, és jelentkezzen be TIMOCOM azonosítójával.

Fontos információk hiányoznak. Kérem töltse ki a mezőket megfelelően, hogy a letöltés elindulhasson!

Általános üzleti feltételeink

A TIMOCOM egy fuvarozástechnológiai megoldásokkal foglalkozó középvállalkozás Düsseldorf térségéből. Európa piacvezető fuvar- és raktárbörzéjének üzemeltetőjeként 1997 óta vagyunk a piacon, és segítjük több mint 135.000 felhasználónkat mindennapos logisztikai kihívásaik leküzdésében.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére:

+36 22 51 59 50

+36 22 51 59 55

info.hu@timocom.com

Fel