TimoCom Logo

A JavaScript nincs aktiválva a böngészőjében.

A weboldal funkciói így korlátozottan láthatók és használhatók. A felhasználó élmény javítása érdekében kérjük, hogy aktiválja a JavaScript-et a böngésző beállításainál!
"Kritikus esetben is Ön mellett állunk!"

Alexander Oebel ügyvéd

Director Debt Collection & Legal Affairs

Alexander Oebel ügyvéd, Director Debt Collection & Legal Affairs, TimoCom

Az inkasszó szolgáltatásunk megéri a pénzét!

A rosszul fizető ügyfelek minden cég számára veszélyforrást jelentenek. A késedelmesen fizetők okozta esetleges problémák esetén akcióba lép a TimoCom ügyvédje, Alexander Oebel és csapata. Valamennyi TimoCom-ügyfél rendelkezésére állnak a nyitott követelések bíróságon kívüli behajtásában, az elmúlt évben 89 %-os hatékonysággal tudták beszedni a kintlévőségeket.

Követelésbehajtó osztályunknak ezen kívül van még egy különleges hatása: megpróbáljuk elriasztani a problémás cégeket szoftverünk használatától, így némely fekete bárány meg sem próbál jelentkezni hozzánk.

Közösen a cél felé

  • követelésbehajtás 2003 óta (hivatalos hatósági engedéllyel);
  • mindig felkészült tanácsadás és támogatás;
  • anyanyelvi kapcsolattartók;
  • a nyitott tételek következetes és gyors behajtása.

Használja Ön is inkasszó-szolgáltatásunkat! A 20,00 € feldolgozási költség mellett, kizárólag sikeres behajtás esetén számítunk fel sikerdíjat, azt is a hatályban lévő, német törvények szerint.


Kattintson a gombra a sikerdíj várható mértékének kiszámításához!

Díjkalkulátor

Karzol-Trans

A Karzol-Trans 1997-ben alakult, a menedzsment több mint 20 év szakmai tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi és belföldi fuvarozás területén. A tulajdonosok belföldi magánszemélyek. A társaság Monoron rendelkezik telephellyel, ahol egy teljes körű gépjármű javítóbázis található, ami alkalmas mind a személygépjárművek mind a haszongépjárművek karbantartására és javítására, beleértve a gépjárművek mosását és a karosszériajavító műhelyt is. ...

 Tovább...  elrejtés

Továbbá a cég rendelkezik egy AS24 üzemanyagkúttal a telephelyen. Nemzetközi fuvarozással foglalkozik, specialitásuk az élelmiszerek és fagyasztott termékek szállítása, ezen felül a minőségi fuvarozás területén az érzékeny műszaki cikkek szállítására is szakosodtak. Feladatai elsősorban Nyugat- és Dél-Európa irányába történő szállításra irányulnak, de az Európai Unió bármely tagállamába is vállalják a fuvarozási feladatokat.

Cikkünkben Joós Zoltánnal, a Karzol-Trans egyik tulajdonosával beszélgettünk.

TC: Elmesélne egy olyan esetet, amelynél nagymértékben az inkasszó szolgáltatásunknak köszönhetően került pont az ügymenet végére?

JZ: Egyik partnerünk azzal a kifogással nem rendezte tartozását, hogy a fuvar teljesítésénél nem adtunk le cserepalettákat. Fuvarszervező kollégánk hosszas levelezést követően sem tudott megegyezni velük. Szerződés szerint nem voltunk kötelesek palettákat leadni. A TimoCom közbenjárását követően hajlandóak voltak a fuvar teljes ellenértékét megfizetni.

TC: Milyennek találja szolgáltatásunkat? Mi a véleménye szolgáltatásunkról?

JZ: Cégünknek külön kapcsolattartója van. Segítségünkre van a régebbi ügyek nyomonkövetésében, az új megbízásaink lebonyolításában. Nagyon jól tudunk vele együtt működni. 1-2 napon belül mindig kapunk tőle választ a leveleinkre. Problémásabb inkasszó megbízásoknál javaslatokat is tesz számunkra, amivel segítségünkre van egy-egy eset mielőbbi lezárásában.

TC: TimoCom nemzetközi inkasszó szolgáltatását?

JZ: Igen, mert sok plusz munkától, jogi procedúráktól kímél meg minket. Látványosan csökkent a 30 napon túli lejárt követelésünk.

Az inkasszó szolgáltatásunk megéri a pénzét!

A rosszul fizető ügyfelek minden cég számára veszélyforrást jelentenek. A késedelmesen fizetők okozta esetleges problémák esetén akcióba lép a TimoCom ügyvédje, Alexander Oebel és csapata. Valamennyi TimoCom-ügyfél rendelkezésére állnak a nyitott követelések bíróságon kívüli behajtásában, az elmúlt évben 89 %-os hatékonysággal tudták behajtani a kintlévőségeket.

Követelésbehajtó osztályunknak ezen kívül van még egy különleges hatása: megpróbáljuk elriasztani a problémás cégeket szoftverünk használatától, így némely fekete bárány meg sem próbál jelentkezni hozzánk.

Használja Ön is nemzetközi inkasszó szolgáltatásunkat! A 20,00 € feldolgozási költség mellé, kizárólag sikeres behajtás esetén számítunk fel sikerdíjat, azt is a hatályban lévő német törvények szerint.

Inkasszó – Sikersztori

Jó érzés tudni, hogy nincs egyedül

Transzportlexikon – Fuvarozással kapcsolatos fogalmak, kifejezések

Elfogadom, hogy ez az oldal használja a sütiket (Cookies) elemzés, személyes tartalom és reklámok céljából.