skip navigation

Az összes újdonság egy pillantásra

Aktuális sajtóközlemények

A fuvarozási ágazat és a gazdasági hatások
29.04.2022

Fuvarpiaci barométer: szenved a logisztika a háború gazdasági hatásaitól

2022 első negyedévét nagymértékben befolyásolták az ukrán-orosz háború hatásai. Európa-szerte romlott a gazdasági hangulat, de továbbra is nagy a kereslet a fuvarozási szolgáltatásokra. A megnövekedett energiaárak azonban jelentős hatással vannak a közúti áruszállításra, és az ágazat óriási kihívásokkal néz szembe.

Tovább olvasom >
A TIMOCOM alapítója és az IT-vállalkozás jelenlegi vezetése: Jens Thiermann, Tim Thiermann és Sebastian Lehnen a TIMOCOM erkrathi központjában tekint vissza a fuvarbörze 25 éves múltjára és latolgatja annak jövőjét. (jobbról balra)
14.04.2022

25 éves a fuvarbörze: a TIMOCOM jelentős hatással bír az európai közúti árufuvarozásra

A TIMOCOM története Düsseldorfban, egy német kiskereskedelmi lánc üzletének egyik parkolójában kezdődött egy kora reggeli órában. 1997-ben azon a héten akciósak voltak az asztali PC-k, és Jens Thiermann-nak szüksége volt ilyenekre a tervezett IT-Start-upjához. Azt a célt tűzte ki maga elé, hogy egy olyan európai szintű platformot fejleszt, amelynek segítségével a szállítmányozók és a fuvarozók rövid idő alatt találhatnak megfelelő fuvart, csökkenthetik az üresjáratokat, ezáltal pedig jobban kihasználhatják járműkapacitásaikat.

Tovább olvasom >
A TIMOCOM fuvarpiaci barométere összességében a fuvarajánlatok számának növekedését mutatja
01.02.2022

TIMOCOM fuvarpiaci barométer: szűkös kapacitások és nagy kereslet

2021 negyedik negyedévében folytatódott a fuvarajánlatok számának növekedése és a raktérajánlatokhoz viszonyított egyensúlyhiány. A TIMOCOM fuvarpiaci barométere szerint a Smart Logistics Systemben ismét folyamatosan emelkedik a bevitt fuvarok száma az előző évhez képest. 46 ország bevitt összesített adatait tekintve jelentős, 51 százalékos növekedés mutatkozik, és a harmadik negyedévhez képest is enyhén emelkedett az érték.

Tovább olvasom >

Sajtókapcsolat:

TIMOCOM GmbH
Vállalati kommunikáció
Timocom Platz 1
DE-40699 Erkrath

+36 22 51 59 50

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

Fel