Ezek a TIMOCOM által nyújtott legfőbb előnyök a szállítmányozók számára

Megbízható üzleti partnerek

A TIMOCOM biztonsági háló az átláthatóságot, a védelmet és a szakértelmet jelenti az üzleti kapcsolatokban. Annak érdekében, hogy magas szintű biztonságot nyújtsunk, nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a tagok megfeleljenek bizonyos követelményeknek. Minden felhasználó még a szerződéskötés előtt alapos ellenőrzésen esik át.

Egyszerű és időtakarékos fuvarszervezés

A TIMOCOM Marketplace a tervezéstől a kivitelezésen át a számlázásig teljes körű fuvarszervezést kínál egyetlen platformon. Így céltudatosan oszthatja be értékes idejét, és növelheti forgalmát.

Hogyan segít a TIMOCOM a szállítmányozóknak a gyakori kihívások megoldásában?

A szállítmányozók tenderkiírásokat írnak ki a rendszeres fuvarokra

Találjon kiírásokat rendszeres fuvarokra


A szállítmányozók a TIMOCOM Marketplace-en adnak fel és találnak fuvarmegbízásokat

Kínáljon fuvart vagy rakteret fuvarbörzénkben

Határozza meg a célállomáshoz vezető útvonalat és számítsa ki a pontos költségeket

Határozza meg a célállomáshoz vezető pontos útvonalat és számítsa ki a várható költségeket

Az útvonaltervezés és a kalkuláció gyakran kihívást jelenthet. A különböző járműtípusok, a tehergépkocsi-korlátozások és az útdíjköteles utak befolyásolják az útvonalat és így a szállítási költségeket is. A TIMOCOM segítségével meghatározhatja az útvonalat közvetlenül a fuvarajánlatból, fuvarmegbízásból vagy kiírásból, és kiszámíthatja a fuvar díját és a járulékos költségeket.

Kezelje egy helyen, digitálisan fuvarmegbízásait

Kezelje egy helyen, digitálisan fuvarmegbízásait

A központi adatrögzítés és a fuvarmegbízások digitális kezelése révén, 27 nyelven, egyszerűen és valós időben kommunikálhat minden üzleti partnerével. Csökkennek a papír alapú folyamatok, elkerülhetők a félreértések és a kettős adatbevitelek, így javul a folyamatok hatékonysága. Mindig hozzáférhet minden lényeges információhoz, gyorsabban hozhat döntéseket, és megoszthatja azokat üzleti partnereivel.

Pontos kifizetés a faktoring szolgáltatásnak köszönhetően

Maradjon fizetőképes és kapja meg a kifizetéseket időben

Már több, mint 55.000 nemzetközi hálózatba kapcsolt ügyfél szavazott bizalmat a TIMOCOM-nak

Patrick Andres, Andres Logistics

„A TIMOCOM Marketplace lehetővé teszi számunkra, hogy Európa-szerte raktereket keressünk vagy kínáljunk, és így elkerüljük az üresjáratokat. Ha ritka esetekben előfordulnak késedelmes fizetők, a TIMOCOM Nemzetközi Követeléskezelő szolgáltatása a segítségünkre van.”

Patrick Andres, Andres Logistics

GYIK

Ahhoz, hogy ügyfeleinknek a megszokott, magas szintű biztonságot nyújthassuk, azoknak a cégeknek, amelyek a fuvarbörzén szeretnének dolgozni, meg kell felelniük bizonyos követelményeknek. A Marketplace-hez való hozzáférés rendszerint 6 hónappal a cég fennállása után lehetséges. A szerződés megkötése előtt bizonyos üzleti dokumentumokat ellenőrzünk (ezek a tevékenységi körtől függően eltérőek). Attól függően, hogy milyen gyorsan nyújtja be a szükséges dokumentumokat és, ha mindent rendben találunk, néhány napon belül aktiváljuk fiókját. Más összetett IT-s kapcsolatra nincs szükség.

A TIMOCOM Marketplace használatának havi átalánydíja a felhasználók számától, a szerződéses időtartamtól és a fizetési ciklustól függ. Állítsa össze a megfelelő ajánlatot a cége számára webáruházunkban, és optimalizálja szállítási és logisztikai folyamatait még ma.

A TIMOCOM fuvarpiaci barométer megmutatja a közúti fuvarozás aktuális arányát a fuvar- és raktérkapacitások tekintetében. 46 európai ország viszonylatai is lekérdezhetők. A fuvarpiaci barométer segítséget nyújt a hatékonyabb diszpozíciótervezéshez, valamint a piaci fluktuációk monitorozásához. Ezenkívül megbízható adatbázist jelent az ártárgyalásokhoz és a kalkulációkhoz.

Az ártárgyalások közvetlenül az üzleti partnerek között zajlanak.

A TIMOCOM egy semleges digitális Marketplace szolgáltató, ahol több, mint 156.000 nemzetközi felhasználó kínál fuvart és rakteret. A TIMOCOM nem közvetít megbízásokat, hanem egy platformot, a Közúti fuvarozási Marketplace-t bocsátja rendelkezésre.

A fizetési határidőkről a cégek maguk tárgyalnak. 

Fel