skip navigation

Szolgáltató

TIMOCOM GmbH
Timocom Platz 1
DE-40699 Erkrath

+36 22 51 59 50

+36 22 51 59 55

info.hu@timocom.com

Képviseletre jogosult ügyvezetők:
Jens Thiermann, Tim Thiermann

A társaság székhelye: Düsseldorf
Társasági forma: korlátolt felelősségű társaság (kft.)
Cégbíróság: Düsseldorfi Alsófokú Bíróság, lajstromszám: HRB 34489
Közösségi adószám (Umsatzsteuergesetz 27 a §): DE 189 439 213

Deutsche Bank AG, Düsseldorf
BIC: DEUTDEDDXXX
IBAN: DE14300700100678718800

Kreissparkasse Düsseldorf
BIC: WELADED1KSD
IBAN: DE02301502000002049989

A követelésbehajtás felügyeleti hatósága:
a Düsseldorfi Táblabíróság elnöke,
Cecilienallee 3, 40474 Düsseldorf

Kötelező felelősségbiztosítás:
R+V Allg. Versicherung AG,
Taunusstr. 1, 65193 Wiesbaden,
440 25 517903965. sz.,
Területi hatály: EU

Jogi Közlemény

A TIMOCOM ajánlata kizárólag vállalkozóknak és vállalati ügyfeleknek szól.

(1) Korlátozott felelősség

E honlap tartalma

Az oldalon található információk a legnagyobb odafigyeléssel készültek. A TIMOCOM GmbH (a továbbiakban: TIMOCOM) az e honlapon közzétett információk teljességéért, helyességéért és aktualitásáért nem vállal felelősséget. Az elérhető tartalmak felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik. A névvel ellátott írások a szerző véleményét tükrözik, nem mindig a TIMOCOM véleményét. A honlapon szereplő adatok semmiféle, még hallgatólagos garanciát sem jelentenek a TIMOCOM szolgáltatásaira vagy termékeire nézve.

A honlap rendelkezésre állása

A TIMOCOM törekszik a szolgáltatás lehetőleg szünetmentes nyújtására. Emellett még a legnagyobb gondosság esetén sem zárható ki, hogy szolgáltatás-kimaradás fellépjen. A TIMOCOM fenntartja a jogot arra, hogy a honlap-szolgáltatást bármikor megváltoztassa vagy megszüntesse.

Külső hivatkozások

A honlap tartalmazható harmadik fél honlapjára mutató hivatkozásokat.
Ezek a honlapok az adott üzemeltető felelősségi körébe tartoznak. A TIMOCOM a külső hivatkozások első beillesztésekor az idegen tartalmat megvizsgálta abból a szempontból, hogy nem jogsértő-e. Ebben az időpontban jogsértő magatartás nem volt felismerhető. A TIMOCOM-nak semmiféle befolyása nincs a hivatkozott oldalak jelenlegi tartalmára és annak jövőbeli alakulására. A külső hivatkozások elhelyezése nem jelenti azt, hogy a TIMOCOM azonosulna a hivatkozás helyén található tartalommal. A külső linkek folyamatos ellenőrzése a jogsértésekre utaló konkrét jelek nélkül nem várható el. Ha azonban jogsértő tartalmak feltűnnének, ilyen esetekben az említett külső linkek azonnal törlésre kerülnek.

Reklámok, hirdetések

A reklámok, hirdetések tartalmáért az adott szerző felel, ugyanígy a hirdetett honlap tartalmáért is. A hirdetés megjelenítése nem jelenti azt, hogy annak tartalmát a TIMOCOM elfogadná.

Nem szerződéses jogviszony

A TIMOCOM honlapjának használatával e felhasználási feltételek kötelező elfogadását kivéve semmiféle szerződéses jogviszony nem jön létre a felhasználó és a TIMOCOM között. A TIMOCOM-mal szembeni szerződéses és kvázi szerződéses igények ennyiben ki vannak zárva.

(2) Szerzői jog

A jelen honlapon publikált tartalmak és írásos anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak. Olyan esetekben, amelyekre a német szerzői jogi törvény hatálya nem vonatkozik, a mindenkori szerző vagy szerzői jogi tulajdonos előzetes engedélyét kell kérni. Ez különösen érvényes sokszorosítás, szerkesztés, fordítás, lementés, feldolgozás esetén, valamint a tartalmak adatbázisokban vagy más elektronikus médiákban és rendszerekben történő szerepeltetése esetén. A harmadik féltől származó tartalmakra ugyanez érvényes. Az egyes tartalmak vagy teljes oldalak üzleti vagy kereskedelmi célú engedély nélküli sokszorosítása vagy közlése nem engedélyezett és büntetendő.

A TIMOCOM honlapjára mutató hivatkozásokat mindig örömmel veszünk, ehhez nincs szükség a honlap üzemeltetőjének hozzájárulására. E honlap idegen honlapokon történő megjelenítése csak a TIMOCOM hozzájárulásával megengedett.

(3) Alkalmazott jog

Kizárólag a Németországi Szövetségi Köztársaság vonatkozó jogi cikkei alkalmazhatóak.

(4) Egyéb felhasználási feltételek

Ha jelen holnap egyes felhasználási területei az (1) és (3) pontok közötti esetektől eltérnének, a kérdéses helyeken ezeket az eltéréseket feltüntetjük. Ezekben az esetekben a mindenkori egyedi felhasználási feltételek érvényesek.

(5) Képek forrása

© Milan Noga reco - stock.adobe.com

© Jaroslav Pachý Sr. - stock.adobe.com

© nd3000 - stock.adobe.com

© Art_Photo – stock.adobe.com

Fel