TimoCom Logo

A JavaScript nincs aktiválva a böngészőjében.

A weboldal funkciói így korlátozottan láthatók és használhatók. A felhasználó élmény javítása érdekében kérjük, hogy aktiválja a JavaScript-et a böngésző beállításainál!
Ipari és kereskedelmi szolgáltatóknak – TC eMap®
Biztosan tudni akarom, hogy a feladott áru merre van. Így azokban az üzletfelekben bízom igazán, akik a TC eMap®-et használják és hagyják tehergépjárműveiket nyomon követni.

Nyomonkövetés – ne veszítse szem elől!Az átfogó szolgáltatást nyújtó kalkulációs- és nyomkövető megoldás

A TimoCom-nak sikerült: 3 az 1-ben megoldás a nagyobb hatékonyságért és a magasabb biztonságért! A TC eMap® nyomkövető megoldása lehetővé teszi, hogy különböző telematikai rendszerek egy platformon elérhetővé váljanak. A felhasználók könnyen és gyorsan átléphetnek egy fuvarajánlatból, a TC Truck&Cargo®-ból oda, az adott útvonal adatait és költségeit meghatározhatják, hiszen a nyomkövető funkció mellett a TC eMap®-ben továbbra is megtalálható az útvonaltervező és kalkulációs modul is.

A TC eMap® bizalmat épít

A szolgáltatók külön kiemelhetik a "Járműbevitel" menüpont alatt, hogy engedélyezik-e a járműveik követését a TC eMap®-en keresztül – ami egy jó érv ahhoz, hogy ők kapják a fuvarmegbízást.

A TimoCom nyomkövető megoldásának előnyei:

  • különböző telematikai rendszerek integrálása egy szempillantás alatt
  • magas biztonsági szint az utakon, szállítás közben
  • nincs telepítés, nincs bekapcsolási díj: használja egyszerűen a rendelkezésére álló telematikai megoldást és a már megszokott TimoCom kezelői felületet
  • 24 nyelven elérhető
  • adatai "Hosted in Germany"

TC eMap® a megkötött üzleteket biztonságosabbá és hatékonyabbá teszi

A kommunikáció a fuvarmegbízottal és a megrendelővel mindenféleképpen rövidebb és hatékonyabb, hiszen az összes jóváhagyott tehergépjárműve az üzleti partnernek látható a platformon. Így gyorsan ki lehet küszöbölni az esetleges félreértéseket is.

Galéria

Tekintse meg a TC eMap®-et a Galériában!

Video oktatóanyag

Most megmutatjuk Önnek!

Az itt közzétett oktatóanyagok segítenek Önnek, hogy termékeinkből kihozzák a maximumot. Az oktatóanyagainkban minden TimoCom termékről elmagyarázzuk lépésről-lépésre a tudnivalókat.

Transzportlexikon

Transzportlexikon – Fuvarozással kapcsolatos fogalmak, kifejezések

A TimoCom hangja

Kövessen minket

Elfogadom, hogy ez az oldal használja a sütiket (Cookies) elemzés, személyes tartalom és reklámok céljából.